Seydişehir Otogarı ihalesi yapıldı.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2021 - 06:17, Güncelleme: 24.03.2021 - 06:17
 

Seydişehir Otogarı ihalesi yapıldı.

Seydişehir Otogarı ihalesi yapıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Seydişehir  otogar ,otopark ve  lokantası açık artırma usulü ile ihaleye çıkılarak 10 yıllığına Gülpınar Şirketlerine kiralandı.  23 Mart 2021 tarihinde saat 16:30'da Konya’da  Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Binasında gerçekleşen ihaleye çok sayıda firma girerken otogarın 2 dönemdir işletmeciliğini yapan  ilçemizin ileri gelen firmaların Gülpınar Şirketler Gurubu ihale kazanarak 10 yılığına otogarı kiraladı. Toroslar Gazetesi olarak Gülpınar Şirketler Grubunu tebrik ederiz.
Seydişehir Otogarı ihalesi yapıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Seydişehir  otogar ,otopark ve  lokantası açık artırma usulü ile ihaleye çıkılarak 10 yıllığına Gülpınar Şirketlerine kiralandı.

 23 Mart 2021 tarihinde saat 16:30'da Konya’da  Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Binasında gerçekleşen ihaleye çok sayıda firma girerken otogarın 2 dönemdir işletmeciliğini yapan  ilçemizin ileri gelen firmaların Gülpınar Şirketler Gurubu ihale kazanarak 10 yılığına otogarı kiraladı.

Toroslar Gazetesi olarak Gülpınar Şirketler Grubunu tebrik ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.