MHP İlçe teşkilatından Saylam'a hayırlı olsun ziyareti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2021 - 03:12, Güncelleme: 25.03.2021 - 03:12
 

MHP İlçe teşkilatından Saylam'a hayırlı olsun ziyareti

MHP Seydişehir İlçe Teşkilatı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

  Seydişehir Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı  Eyüp Gül ve parti yönetim kurulu üyeleri kongreyle tekrar Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Seçilen Ali Saylam’ı ziyarette bulundular. MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül ”Dünyada olup biten her şeyi siz gazeteciler sayesinde öğreniyoruz. Bu nedenle siz gazetecilere müteşekkiriz.  Tekrar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçilmenizi kutlar ve  hayırlı olmasını dilerim” dedi Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam ise Milliyetçi Hareket Partisi heyetine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
MHP Seydişehir İlçe Teşkilatı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Seydişehir Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı  Eyüp Gül ve parti yönetim kurulu üyeleri kongreyle tekrar Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Seçilen Ali Saylam’ı ziyarette bulundular.

MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül ”Dünyada olup biten her şeyi siz gazeteciler sayesinde öğreniyoruz. Bu nedenle siz gazetecilere müteşekkiriz.  Tekrar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçilmenizi kutlar ve  hayırlı olmasını dilerim” dedi Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam ise Milliyetçi Hareket Partisi heyetine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.