Günyeli Kreşi mentalist Enis Talas’ı Misafir Etti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2021 - 03:44, Güncelleme: 26.03.2021 - 03:44
 

Günyeli Kreşi mentalist Enis Talas’ı Misafir Etti

Özel Günyeli Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri okullarında ünlü mentalist Enis Talas’ı misafir etti.

Programa Özel Günyeli Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri ve öğretmenleri katıldı. Enis TALAS öğrencilerin meraklı bakışları arasında şovunu gerçekleştirdi.  “Akıl Oyunları” adlı şahane bir gösterisini sundu. Gösterinin başında çocuklara sihir diye bir şeyin olmadığını, her şeyin bir şovdan ibaret olduğunu anlatıldı. Talas çocuklara hayvan sevgisinden, ağaçları ve doğayı korumanın öneminden, suyun faydalarından, sağlıklı beslenmenin öneminden bahsetti. Çocukları eğlendirerek öğretici bilgiler verdi. Kurum Müdürü Gülizar BÜKÜCÜ ; “Öğrencilerimiz bugün unutamayacakları eğlenceli bir gün yaşadılar. Çocuklarımız bizim hayatımız, enerjimizdir… Maalesef ki dünyaca içinde bulunduğumuz pandemi sürecinden dolayı çocuklarımız eğlence ,oyun , sosyal etkinlikler ve  sanatsal faaliyetlerden bir yılı aşkın süredir uzak kaldılar. Bizlerde biraz olsun onların ,maske mesafe kurallarına uygun olarak, bu özlemlerini gidermek istedik.”  dedi.
Özel Günyeli Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri okullarında ünlü mentalist Enis Talas’ı misafir etti.

Programa Özel Günyeli Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri ve öğretmenleri katıldı. Enis TALAS öğrencilerin meraklı bakışları arasında şovunu gerçekleştirdi.  “Akıl Oyunları” adlı şahane bir gösterisini sundu. Gösterinin başında çocuklara sihir diye bir şeyin olmadığını, her şeyin bir şovdan ibaret olduğunu anlatıldı. Talas çocuklara hayvan sevgisinden, ağaçları ve doğayı korumanın öneminden, suyun faydalarından, sağlıklı beslenmenin öneminden bahsetti. Çocukları eğlendirerek öğretici bilgiler verdi.

Kurum Müdürü Gülizar BÜKÜCÜ ; “Öğrencilerimiz bugün unutamayacakları eğlenceli bir gün yaşadılar. Çocuklarımız bizim hayatımız, enerjimizdir… Maalesef ki dünyaca içinde bulunduğumuz pandemi sürecinden dolayı çocuklarımız eğlence ,oyun , sosyal etkinlikler ve  sanatsal faaliyetlerden bir yılı aşkın süredir uzak kaldılar. Bizlerde biraz olsun onların ,maske mesafe kurallarına uygun olarak, bu özlemlerini gidermek istedik.”  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.