PAZAR YERİNDE İĞNE ATSAN YERE DÜŞMÜYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2021 - 12:03, Güncelleme: 08.05.2021 - 12:03
 

PAZAR YERİNDE İĞNE ATSAN YERE DÜŞMÜYOR

Korkulan oldu

Kovid 19 la mücadele kapsamında 17 günlük tam kapanmanın olduğu şu günlerde İç İşleri Bakanlığı Genelgesi ile Cumartesi günü açık olan Pazar yeri hınca hınç doldu. Bir gün önce Kaymakamlığın ve Belediyenin sıkı tedbir alarak denetlediği , pazarda 5 metre ara ile kurulan  tezgahlara yoğun ilgi vardı. Vatandaşların maskesiz alış veriş yapmadığı gözlenirken. Yoğunluk ilçe halkını korkuttu. Kovid 19 vakalarının düşüşe geçtiği şu günlerde böyle bir yoğunluk yaşanmasına ilçe halkından bazı kesimler tepki göstererek “Kaç gündür evlerimizde kapalı bir şekilde kovid 19 ile mücadele ediyoruz. İnşallah bu kalabalık nedeniyle yeniden kovid vakalarında artış olmaz denildi.”
Korkulan oldu

Kovid 19 la mücadele kapsamında 17 günlük tam kapanmanın olduğu şu günlerde İç İşleri Bakanlığı Genelgesi ile Cumartesi günü açık olan Pazar yeri hınca hınç doldu.

Bir gün önce Kaymakamlığın ve Belediyenin sıkı tedbir alarak denetlediği , pazarda 5 metre ara ile kurulan  tezgahlara yoğun ilgi vardı.

Vatandaşların maskesiz alış veriş yapmadığı gözlenirken. Yoğunluk ilçe halkını korkuttu.

Kovid 19 vakalarının düşüşe geçtiği şu günlerde böyle bir yoğunluk yaşanmasına ilçe halkından bazı kesimler tepki göstererek “Kaç gündür evlerimizde kapalı bir şekilde kovid 19 ile mücadele ediyoruz. İnşallah bu kalabalık nedeniyle yeniden kovid vakalarında artış olmaz denildi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.