sçim

HASTAHANEDE YENİ DÖNEM

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2021 - 03:38, Güncelleme: 08.05.2021 - 03:38
 

HASTAHANEDE YENİ DÖNEM

ALİ SAYLAM KÖŞE YAZISI

  Hastanede görev değişiminden sonra yeni bir dönem başladı.   Açıkçası önceki başhekim dönemi sallabaşı al maaşı cinsinden bir yönetim anlayışı vardı. Kamuoyunu karamsarlığa sürüklemiş ve hizmet noktasında da bir durağanlık yaşanmıştı. Bu durumu doktor eksikliği ile ilgili köşe yazımdan sonra, halkın yorumları da teyit ediyordu.   Köşe yazarımız Hakkı Balcı ile birlikte ziyaret ettiğimiz yeni başhekimimiz Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Doktor Havva Turaç Cingöz’ün samimiyetini, heyecanını bir o kadarda üzerine yüklenen sorumluluğun farkında olduğunu gördüm.   Belediye Başkanı Mehmet Tutal’la yaptığımız görüşme de ; Hastanede doktor eksiği ve sorunlar gidermek için ilçe başkanımız ile başkent nezdinde girişimlerde bulunduklarını belirtti.   Ak Parti ilçe başkanı Kemalettin Atalay’ın yeni hastane binasının projesinin hazır olduğu ve inşaatını TOKİ değil de Sağlık Bakanlığını tarafından 25 000 m2 bir alana yapılacağı şuandaki hastanenin 2 katından daha fazla bir büyüklükte devasa bir hastane olacağı gecikmenin pandemiden kaynaklandığını önümüzdeki aylarda inşaatına başlanacağını söylemesi,   Sağlık Bakanlığına yeni atanan Bakan Yardımcısı Tolga Tolunay’ın doktor eşinin Seydişehirli olduğu kısa bir süre Seydişehir Devlet Hastanesinde görev yapmış olması bu heyecanlı sürece lokomotif olacak güzel gelişmelerdi.   Artık olan oldu geçmişi bırakıp önümüze bakmamız lazım.   Her kesimden hastane ile ilgili düşüncelerin yoğun bir şekilde gündeme gelmesini iyiye yoruyorum.   Muhalefetin yapıcı eleştirileri, siyasi iradenin ise sorunları çözmede takibi noktasında yakalanan bu yeni heyecanla, birlikte hareketimiz devam ederse belki sorunların tümü çözülmese de hastanemiz istenilen bir noktaya gelebilir.   İnşallah bu sefer sukut-ı hayale uğramayız.
ALİ SAYLAM KÖŞE YAZISI

 

Hastanede görev değişiminden sonra yeni bir dönem başladı.

 

Açıkçası önceki başhekim dönemi sallabaşı al maaşı cinsinden bir yönetim anlayışı vardı. Kamuoyunu karamsarlığa sürüklemiş ve hizmet noktasında da bir durağanlık yaşanmıştı.

Bu durumu doktor eksikliği ile ilgili köşe yazımdan sonra, halkın yorumları da teyit ediyordu.

 

Köşe yazarımız Hakkı Balcı ile birlikte ziyaret ettiğimiz yeni başhekimimiz Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Doktor Havva Turaç Cingöz’ün samimiyetini, heyecanını bir o kadarda üzerine yüklenen sorumluluğun farkında olduğunu gördüm.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’la yaptığımız görüşme de ; Hastanede doktor eksiği ve sorunlar gidermek için ilçe başkanımız ile başkent nezdinde girişimlerde bulunduklarını belirtti.

 

Ak Parti ilçe başkanı Kemalettin Atalay’ın yeni hastane binasının projesinin hazır olduğu ve inşaatını TOKİ değil de Sağlık Bakanlığını tarafından 25 000 m2 bir alana yapılacağı şuandaki hastanenin 2 katından daha fazla bir büyüklükte devasa bir hastane olacağı gecikmenin pandemiden kaynaklandığını önümüzdeki aylarda inşaatına başlanacağını söylemesi,

 

Sağlık Bakanlığına yeni atanan Bakan Yardımcısı Tolga Tolunay’ın doktor eşinin Seydişehirli olduğu kısa bir süre Seydişehir Devlet Hastanesinde görev yapmış olması bu heyecanlı sürece lokomotif olacak güzel gelişmelerdi.

 

Artık olan oldu geçmişi bırakıp önümüze bakmamız lazım.

 

Her kesimden hastane ile ilgili düşüncelerin yoğun bir şekilde gündeme gelmesini iyiye yoruyorum.

 

Muhalefetin yapıcı eleştirileri, siyasi iradenin ise sorunları çözmede takibi noktasında yakalanan bu yeni heyecanla, birlikte hareketimiz devam ederse belki sorunların tümü çözülmese de hastanemiz istenilen bir noktaya gelebilir.

 

İnşallah bu sefer sukut-ı hayale uğramayız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.