Ak Partiden Anneler Günü mesajı

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2021 - 01:32, Güncelleme: 09.05.2021 - 01:32
 

Ak Partiden Anneler Günü mesajı

Ak Partiden Anneler Günü mesajı

Annelerimize Vefa Borcumuzu Hiçbir Şekilde Ödeyemeyiz Anneler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay; annelerin yetiştirdikleri kuşaklarla toplumun biçimlenmesinde en büyük rolünü üstlendiğini belirtti.   Annelerimize gönül borcumuz hiçbir zaman tükenmez diyen Atalay,”Toplumsal dayanışmanın ve toplumun temelini aile; bir ailenin temelini de  mutluluk, huzur, saygı ve sevgi ortamıyla anneler oluşturur. Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluğu üstlenen annelerimize gönül borcumuz hiçbir zaman tükenmez. Anne sevgisi, insan yaşamının her evresinde var olan en anlamlı duygulardan birisidir. Onlar karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve sonsuz özverileri ile başımızın tacıdırlar, geleceğimizi ellerinde şekillendirmektedirler. Şüphesiz ki, onlara olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Kaldı ki dünya da anne sevgisinin yerini dolduracak başka bir sevgi de yoktur. Çünkü onlar dünyanın en değerli ve kutsal varlıkları oldukları gibi, onlara layık evlat olmak da bizlerin yerine getireceği en önemli görevdir.” İfadelerini kullandı.     Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Atalay ”Koşulsuz sevgi ve sorumluluklarının karşılığında annelerimiz hatırlanmayı, değer görmeyi, saygıyı ve takdiri herkesten daha çok hak etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, annelerimizi birgün değil her gün hatırlamamız gerektiğini unutmadan, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü`nü kutluyor, sıhhat, sağlık ve afiyet dolu nice yıllar diliyorum.” şeklinde konuştu.
Ak Partiden Anneler Günü mesajı

Annelerimize Vefa Borcumuzu Hiçbir Şekilde Ödeyemeyiz

Anneler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay; annelerin yetiştirdikleri kuşaklarla toplumun biçimlenmesinde en büyük rolünü üstlendiğini belirtti.

 

Annelerimize gönül borcumuz hiçbir zaman tükenmez diyen Atalay,”Toplumsal dayanışmanın ve toplumun temelini aile; bir ailenin temelini de  mutluluk, huzur, saygı ve sevgi ortamıyla anneler oluşturur. Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluğu üstlenen annelerimize gönül borcumuz hiçbir zaman tükenmez. Anne sevgisi, insan yaşamının her evresinde var olan en anlamlı duygulardan birisidir. Onlar karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve sonsuz özverileri ile başımızın tacıdırlar, geleceğimizi ellerinde şekillendirmektedirler. Şüphesiz ki, onlara olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Kaldı ki dünya da anne sevgisinin yerini dolduracak başka bir sevgi de yoktur. Çünkü onlar dünyanın en değerli ve kutsal varlıkları oldukları gibi, onlara layık evlat olmak da bizlerin yerine getireceği en önemli görevdir.” İfadelerini kullandı.

 

 

Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Atalay ”Koşulsuz sevgi ve sorumluluklarının karşılığında annelerimiz hatırlanmayı, değer görmeyi, saygıyı ve takdiri herkesten daha çok hak etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, annelerimizi birgün değil her gün hatırlamamız gerektiğini unutmadan, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü`nü kutluyor, sıhhat, sağlık ve afiyet dolu nice yıllar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.