SAADET PARTİSİN'DEN BAYRAM MESAJI

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2021 - 09:18, Güncelleme: 12.05.2021 - 09:18
 

SAADET PARTİSİN'DEN BAYRAM MESAJI

 Evveli Rahmet ortası Mağfiret sonu günahlardan bağışlanma ve sonu bayram (cennet)olan Ramazan ı Şerif ayını  ve Ramazan Bayram'ınızı en samimi en kalbi duygularımla tebrik ederim.                   Bu duygu ve düşünceler ile Filistin'de Doğu Türkistan'da Myanmar'da Orta doğu' ve tüm dünyada zulümlerin bitmesi zalimlerin kah'ru perişan olmasını dualarımızda eksik etmeyelim.                   Ramazan Bayram'ının Seydişehir'imize Güzel ülkemize İslam coğrafyasına ve tüm dünya insanlığına huzur güven saadet  ve güzellikler getirmesini Yüce ALLAH'tan niyaz ederim. ALLAH'A EMANET OLUN SAADET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI HARUN ERKAN

 Evveli Rahmet ortası Mağfiret sonu günahlardan bağışlanma ve sonu bayram (cennet)olan Ramazan ı Şerif ayını  ve Ramazan Bayram'ınızı en samimi en kalbi duygularımla tebrik ederim.

                  Bu duygu ve düşünceler ile Filistin'de Doğu Türkistan'da Myanmar'da Orta doğu' ve tüm dünyada zulümlerin bitmesi zalimlerin kah'ru perişan olmasını dualarımızda eksik etmeyelim.

                  Ramazan Bayram'ının Seydişehir'imize Güzel ülkemize İslam coğrafyasına ve tüm dünya insanlığına huzur güven saadet  ve güzellikler getirmesini Yüce ALLAH'tan niyaz ederim. ALLAH'A EMANET OLUN

SAADET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI

HARUN ERKAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.