Köfteci Yusuf İlçemize Şube açıyor.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2021 - 01:04, Güncelleme: 04.06.2021 - 01:04
 

Köfteci Yusuf İlçemize Şube açıyor.

Türkiye’nin ünlü yemek markalarından Köfteci Yusuf İlçemize şube açıyor.

Seydişehir Shell Ekerland ile anlaşma yapan Köfteci Yusuf’un önümüzdeki günlerde ilçemizde faaliyet göstereceği öğrenildi. Eylül ayında açılması planlanan Köfteci Yusufun inşaatı son hızla  devam ediyor. Ekerland Sahibi İzzet Eker “Türkiye’nin yol üstü yeme içme markası köfteci Yusuf ile anlaşma yapık. İnşallah ilçemiz için hayırlı olsun Allah utandırmasın “dedi
Türkiye’nin ünlü yemek markalarından Köfteci Yusuf İlçemize şube açıyor.

Seydişehir Shell Ekerland ile anlaşma yapan Köfteci Yusuf’un önümüzdeki günlerde ilçemizde faaliyet göstereceği öğrenildi.

Eylül ayında açılması planlanan Köfteci Yusufun inşaatı son hızla  devam ediyor.

Ekerland Sahibi İzzet Eker “Türkiye’nin yol üstü yeme içme markası köfteci Yusuf ile anlaşma yapık. İnşallah ilçemiz için hayırlı olsun Allah utandırmasın “dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.