Seydişehir Bozkır yolunda kaza

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2021 - 11:18, Güncelleme: 24.06.2021 - 11:18
 

Seydişehir Bozkır yolunda kaza

Seydişehir Bozkır yolunda kaza

  Seydişehir Bozkır kavşağında meydana gelen kazada şans eseri ölü ve yaralı bulunmazken .Bir kamyonet ve otomobil hasar aldı. Bozkır yolundan Seydişehir istikametine gelmekte olan Cemal K idaresindeki 35 V 1201 plakalı kamyonet , Antalya yolu istikametinden Bozkır kavşağından geçmekte olan Nazmiye N idaresindeki otomobile çarptı. Kazada  yaralı olmazken aracı  hasar alan Nazmiye N sinir krizi geçirdi.
Seydişehir Bozkır yolunda kaza

 

Seydişehir Bozkır kavşağında meydana gelen kazada şans eseri ölü ve yaralı bulunmazken .Bir kamyonet ve otomobil hasar aldı.

Bozkır yolundan Seydişehir istikametine gelmekte olan Cemal K idaresindeki 35 V 1201 plakalı kamyonet , Antalya yolu istikametinden Bozkır kavşağından geçmekte olan Nazmiye N idaresindeki otomobile çarptı.

Kazada  yaralı olmazken aracı  hasar alan Nazmiye N sinir krizi geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.