HALİSE GÜNEY ORTAOKULUNDA BOYA SEFERBERLİĞİ 

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2021 - 01:25, Güncelleme: 25.06.2021 - 01:25
 

HALİSE GÜNEY ORTAOKULUNDA BOYA SEFERBERLİĞİ 

Konya’nın Seydişehir ilçesinde okul müdürü, öğretmenler ve çalışan personel okullarını ve bahçesini güzelleştirmek için bir araya geldi. 

Halise Güney Ortaokulun’da görev yapan idareci, öğretmen ve çalışanlar ellerine fırça alıp, okul bahçesinde bulunan kapıları, voleybol potalarını, futbol kalelerini boyayarak okul bahçesi ve  çevresini güzelleştirdi. Okul Müdürü İsmail Yılmaz, öğretmenler ve okulda görev yapan memurların, okul bahçesinde de oyun alanlarını boyadıkları ve çevre düzenlemesi gerçekleştirdiklerini kaydetti.  Gönüllülük esasıyla okullarında görev yapan personelin kollarını sıvadığını kaydeden Yılmaz;  Okulumuzu güzelleştirmeyi amaçlıyoruz. Gönüllü olarak burada çalışan personelime öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Okul bahçemizde bulunan oyun alanlarımızda bulunan sportif malzemelerimiz ve okul kapılarımız boyalarında yıpranma olmuş, ayrıca çevre düzenlemesi gerekli idi. Bizde kollarımız sıvayarak bu işi yapmaya karar verdik” ifadelerini kullandı.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde okul müdürü, öğretmenler ve çalışan personel okullarını ve bahçesini güzelleştirmek için bir araya geldi. 


Halise Güney Ortaokulun’da görev yapan idareci, öğretmen ve çalışanlar ellerine fırça alıp, okul bahçesinde bulunan kapıları, voleybol potalarını, futbol kalelerini boyayarak okul bahçesi ve  çevresini güzelleştirdi.
Okul Müdürü İsmail Yılmaz, öğretmenler ve okulda görev yapan memurların, okul bahçesinde de oyun alanlarını boyadıkları ve çevre düzenlemesi gerçekleştirdiklerini kaydetti. 
Gönüllülük esasıyla okullarında görev yapan personelin kollarını sıvadığını kaydeden Yılmaz;  Okulumuzu güzelleştirmeyi amaçlıyoruz. Gönüllü olarak burada çalışan personelime öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Okul bahçemizde bulunan oyun alanlarımızda bulunan sportif malzemelerimiz ve okul kapılarımız boyalarında yıpranma olmuş, ayrıca çevre düzenlemesi gerekli idi. Bizde kollarımız sıvayarak bu işi yapmaya karar verdik” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.