Pandemi Kısıtlamasından Sonra İlk Kafile

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2021 - 03:30, Güncelleme: 07.07.2021 - 03:30
 

Pandemi Kısıtlamasından Sonra İlk Kafile

Pandemi kısıtlamasının rahatlaması ile inanç turizmi kapsamında Seyit Harun Veli’ye ve Şeyh Hacı Abdullah Efendi türbelerine ilk ziyaretçi kafilesi geldi. İstanbul’dan gelen bayan kafile ilçemizde türbesi olan Şeyh Hacı Abdullah Efendi ve Memiş Efendi’nin ve ilçenin kurucusu Seyit Harun Veli Hazretlerini ziyaret amacıyla ilçeye geldiklerini belirterek “Bu mübarek zatları ziyaret ettik. Bu vesile ile Seydişehir’i de görmüş olduk.” Diyerek ziyaretlerindeki memnuniyetlerini dile getirdiler. Türbe ziyareti için ilçemize gelen diğer bir kafile ise Şeyh Hacı Abdullah Efendinin talebelerinden olan Kastamonu Tosya, Çankırı Ilgaz, Çankırı Yapraklı da bulunan büyük zatlarımızın hocası olduğu için Seydişehir’i de ziyarette bulunduklarını dile getirerek ilçenin manevi zenginliğini vurguladılar.

Pandemi kısıtlamasının rahatlaması ile inanç turizmi kapsamında Seyit Harun Veli’ye ve Şeyh Hacı Abdullah Efendi türbelerine ilk ziyaretçi kafilesi geldi.

İstanbul’dan gelen bayan kafile ilçemizde türbesi olan Şeyh Hacı Abdullah Efendi ve Memiş Efendi’nin ve ilçenin kurucusu Seyit Harun Veli Hazretlerini ziyaret amacıyla ilçeye geldiklerini belirterek “Bu mübarek zatları ziyaret ettik. Bu vesile ile Seydişehir’i de görmüş olduk.” Diyerek ziyaretlerindeki memnuniyetlerini dile getirdiler.

Türbe ziyareti için ilçemize gelen diğer bir kafile ise Şeyh Hacı Abdullah Efendinin talebelerinden olan Kastamonu Tosya, Çankırı Ilgaz, Çankırı Yapraklı da bulunan büyük zatlarımızın hocası olduğu için Seydişehir’i de ziyarette bulunduklarını dile getirerek ilçenin manevi zenginliğini vurguladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.