Akseki-İbradı ve Taşağıl bölgesindeki YANGINDA son durum

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2021 - 11:34, Güncelleme: 30.07.2021 - 11:34
 

Akseki-İbradı ve Taşağıl bölgesindeki YANGINDA son durum

Akseki Belediye Başkanımız İbrahim Özkan ve İbradı Ormana ve Taşağıl Bölgesindeki görgü tanıklarından aldığımız bilgiye göre an itibariyle bu bölgelerde çıkan noktalarda yangın devam ediyor.

Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Taşağıl bölgesinden Yusuf Akçay Ormana Ürünlüden Doğan Özcivan’dan alınan bilgiye göre Kepezbeleni mahallesinin tamamen yandığı ve 1 vatandaşında vefat ettiği Akseki’de yangın riskinin hala devam ettiği Kepezbelenden sonra da Hocaköy Mahallesinde de yangının kontrol altına alınamadığı öğrenildi. Ormana Ürünlü ’de ise yerleşim yerine 15 km uzaklıktaki Oymapınar barajı ayağında bulunan Sırtalan, sür eymir tarafında çıkan yangının hala söndürülemediği bildirildi. Taşağıl mevkiinde ise çıkan yangının Beyşehir tarafına doğru ilerlemesinin durduğu ama yangının çıktığı bölgede hala kontrolün sağlanamadığı bilgisi verildi. Akseki belediye Başkanı İbrahim Özkan ise maalesef Akseki tarafındaki iki büyük mahalle ve bir küçük yerleşim yerinde çıkan yangının tam kontrolün sağlanamadığını bildirerek; “Devletin tüm imkanları ve belediye olarak yangını tamamen söndürmek için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor” diyen Özkan Seydişehir’in duyarlılığına da teşekkür ederek vatandaşlardan dua istedi. Haber: Arzu Saylam          
Akseki Belediye Başkanımız İbrahim Özkan ve İbradı Ormana ve Taşağıl Bölgesindeki görgü tanıklarından aldığımız bilgiye göre an itibariyle bu bölgelerde çıkan noktalarda yangın devam ediyor.

Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Taşağıl bölgesinden Yusuf Akçay Ormana Ürünlüden Doğan Özcivan’dan alınan bilgiye göre Kepezbeleni mahallesinin tamamen yandığı ve 1 vatandaşında vefat ettiği Akseki’de yangın riskinin hala devam ettiği Kepezbelenden sonra da Hocaköy Mahallesinde de yangının kontrol altına alınamadığı öğrenildi.

Ormana Ürünlü ’de ise yerleşim yerine 15 km uzaklıktaki Oymapınar barajı ayağında bulunan Sırtalan, sür eymir tarafında çıkan yangının hala söndürülemediği bildirildi.

Taşağıl mevkiinde ise çıkan yangının Beyşehir tarafına doğru ilerlemesinin durduğu ama yangının çıktığı bölgede hala kontrolün sağlanamadığı bilgisi verildi.

Akseki belediye Başkanı İbrahim Özkan ise maalesef Akseki tarafındaki iki büyük mahalle ve bir küçük yerleşim yerinde çıkan yangının tam kontrolün sağlanamadığını bildirerek; “Devletin tüm imkanları ve belediye olarak yangını tamamen söndürmek için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor” diyen Özkan Seydişehir’in duyarlılığına da teşekkür ederek vatandaşlardan dua istedi.

Haber: Arzu Saylam

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.