DOÇ. DR. HÜSEYİN ARIKAN'IN BAYRAM MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2013 - 01:58, Güncelleme: 06.08.2013 - 01:58
 

DOÇ. DR. HÜSEYİN ARIKAN'IN BAYRAM MESAJI

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Arıkan Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Arıkan Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Doç. Dr. Arıkan mesajında: “Ruhlara güzellik, gönüllere zenginlik veren, toplumsal hayata huzur iklimi getiren mübarek Ramazan ayını uğurlarken, aynı inancın neşesinde insanları birleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları onaran bayramlardan birine daha ulaşıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu duygu ve düşünceler ile Ramazan Bayramının tüm insanlığa, ülkemize ve ilçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler yüksekokulumuz bünyesindeki akademik ve idari personelimiz başta olmak üzere tüm çalışanlarımız, öğrencilerimiz, velilerimiz, ilçemiz, ülkemiz ve tüm İslam aleminin Ramazan bayramını kutlar, bayramın herkes için sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.” dedi
Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Arıkan Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Arıkan Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Doç. Dr. Arıkan mesajında:

“Ruhlara güzellik, gönüllere zenginlik veren, toplumsal hayata huzur iklimi getiren mübarek Ramazan ayını uğurlarken, aynı inancın neşesinde insanları birleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları onaran bayramlardan birine daha ulaşıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu duygu ve düşünceler ile Ramazan Bayramının tüm insanlığa, ülkemize ve ilçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler yüksekokulumuz bünyesindeki akademik ve idari personelimiz başta olmak üzere tüm çalışanlarımız, öğrencilerimiz, velilerimiz, ilçemiz, ülkemiz ve tüm İslam aleminin Ramazan bayramını kutlar, bayramın herkes için sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.