Ketenli Derneği’nden Aşure İkramı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2021 - 02:42, Güncelleme: 26.08.2021 - 02:42
 

Ketenli Derneği’nden Aşure İkramı

Ketenli Mahallesi Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Muharrem Ayı) dolayısıyla 4 bin kişiye aşure ikramında bulunuyor.

Ketenli Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Konya Seydişehir ve Ketenli Mahallesi olmak üzere üç bölgede vatandaşlara aşure ikram ediyor. 26.08.2021 Perşembe günü eski garaj mevkii Dernek Binası önünde aşure ikram eden Ketenli Derneği, 27.08.2021 Cuma günü ise Konya ‘da 4 camide ve Ketenli Mahallesi’nde büyük cami önünde Cuma namazı çıkışı halka aşure ikramında bulunacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Mehmet Kaçaroğlu:” Birlik , Beraberlik , Kardeşlik , Paylaşma ve Bereketin Simgesi Aşure Ayında Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Toplam 4 Bin kişilik Aşure İkramımız olacaktır. Ketenlili hemşerilerimizin ve tüm islam aleminin muharrem ayını kutluyoruz” şeklinde konuştu.
Ketenli Mahallesi Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Muharrem Ayı) dolayısıyla 4 bin kişiye aşure ikramında bulunuyor.

Ketenli Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Konya Seydişehir ve Ketenli Mahallesi olmak üzere üç bölgede vatandaşlara aşure ikram ediyor.

26.08.2021 Perşembe günü eski garaj mevkii Dernek Binası önünde aşure ikram eden Ketenli Derneği, 27.08.2021 Cuma günü ise Konya ‘da 4 camide ve Ketenli Mahallesi’nde büyük cami önünde Cuma namazı çıkışı halka aşure ikramında bulunacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Mehmet Kaçaroğlu:” Birlik , Beraberlik , Kardeşlik , Paylaşma ve Bereketin Simgesi Aşure Ayında Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Toplam 4 Bin kişilik Aşure İkramımız olacaktır.

Ketenlili hemşerilerimizin ve tüm islam aleminin muharrem ayını kutluyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.