Seydişehir Gevrekli Mahallesinde Ahır ve Samanlık tamamen yandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2021 - 09:48, Güncelleme: 19.09.2021 - 09:48
 

Seydişehir Gevrekli Mahallesinde Ahır ve Samanlık tamamen yandı

Konya’ nın Seydişehir ilçesi Gevrekli Mahallesinde bulunan Yaylada Ahır ve samanlık tamamen yandı

Olay Gece saatlerinde Seydişehir Gevrekli Mahallesinde meydana geldi.   Gevrekli Mahallesi Yaylası Musluk Mevkisinde Şerafettin Ekşiye ait Ahır ve samanlıkta Sahibinin hayvanları ile Dağda olduğu bir zamanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.   Yangını görenlerin itfaiyeye haber vermesi üzerine 2 İtfaiye aracı ve çok Sayıda personel İle Kısa sürede olay yerine intikal eden Konya Büyükşehir itfaiye ekipleri uzun süre müdahale ederek yangını söndürdüler.   Yangında Ahır ve Samanlık kullanılamaz hale gelirken hayvanların dışarıda olması ile hiç bir hayvana zarar gelmedi . Tamamen yanan Ahır ve samanlık kullanılmaz hale gelirken, yetkililerce yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
Konya’ nın Seydişehir ilçesi Gevrekli Mahallesinde bulunan Yaylada Ahır ve samanlık tamamen yandı

Olay Gece saatlerinde Seydişehir Gevrekli Mahallesinde meydana geldi.

 

Gevrekli Mahallesi Yaylası Musluk Mevkisinde Şerafettin Ekşiye ait Ahır ve samanlıkta Sahibinin hayvanları ile Dağda olduğu bir zamanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

 

Yangını görenlerin itfaiyeye haber vermesi üzerine 2 İtfaiye aracı ve çok Sayıda personel İle Kısa sürede olay yerine intikal eden Konya Büyükşehir itfaiye ekipleri uzun süre müdahale ederek yangını söndürdüler.

 

Yangında Ahır ve Samanlık kullanılamaz hale gelirken hayvanların dışarıda olması ile hiç bir hayvana zarar gelmedi .

Tamamen yanan Ahır ve samanlık kullanılmaz hale gelirken, yetkililerce yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.