Sanıklar ceza aldı, yakınları fenalaştı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2021 - 03:09, Güncelleme: 08.10.2021 - 03:09
 

Sanıklar ceza aldı, yakınları fenalaştı

Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla yargılanan tutuklu İ. S. ve E. Ö. 15'er yıl, tutuksuz sanıklar B. C. ve H. T. ise 1 yıl 8'er ay hapis cezası aldı.  Adliye bahçesinde bekleyen sanık yakınları verilen hapis cezalarını duyunca fenalaştı. Fenalaşan bir kişi ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.  

Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla yargılanan tutuklu İ. S. ve E. Ö. 15'er yıl, tutuksuz sanıklar B. C. ve H. T. ise 1 yıl 8'er ay hapis cezası aldı. 

Adliye bahçesinde bekleyen sanık yakınları verilen hapis cezalarını duyunca fenalaştı. Fenalaşan bir kişi ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.