GAZETECİ İSMAİL SÜNBÜL 'ÜN MUTLU GÜNÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2021 - 10:13, Güncelleme: 10.10.2021 - 10:13
 

GAZETECİ İSMAİL SÜNBÜL 'ÜN MUTLU GÜNÜ

GAZETECİ İSMAİL SÜNBÜL 'ÜN MUTLU GÜNÜ

Gazeteci İsmail Sünbül İle Ayşesezer Doğan evlendi. Belediye düğün salonundaki düğüne çok sayıda  davetli   katıldı. İsmail ve Ayşesezer  çiftinin Nikah Şahidliğini Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin -Avukat Hüseyin Erdayandı -Sabri Pinici  yaptı. Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin Hayatlarını  birleştiren çifte  bir ömür boyu mutluluk dilerken  Evlenme cüzdanını Ayşesezer Doğana teslim etti. Toroslar Gazetesi olarak İsmail Sümbül'e  ve Kıymetli Eşine  bir ömürboyu  mutluluklar dileriz.
GAZETECİ İSMAİL SÜNBÜL 'ÜN MUTLU GÜNÜ

Gazeteci İsmail Sünbül İle Ayşesezer Doğan evlendi. Belediye düğün salonundaki düğüne çok sayıda  davetli   katıldı.

İsmail ve Ayşesezer  çiftinin Nikah Şahidliğini Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin -Avukat Hüseyin Erdayandı -Sabri Pinici  yaptı.

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin Hayatlarını  birleştiren çifte  bir ömür boyu mutluluk dilerken  Evlenme cüzdanını Ayşesezer Doğana teslim etti.

Toroslar Gazetesi olarak İsmail Sümbül'e  ve Kıymetli Eşine  bir ömürboyu  mutluluklar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.