sçim

Yaralı Şahin Tedavi Altına Alındı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2021 - 10:59, Güncelleme: 11.10.2021 - 10:59
 

Yaralı Şahin Tedavi Altına Alındı

Seydişehir de emekli öğretmen Esat Doğan tarafında  bulunan yaralı şahin’i polis ekipleri sahip çıktı.

Emekli Öğretmen Esat Doğan  Seydişehir Alaylar 2 Mahallesi  İlçe Tarım Müdürlüğü civarında yürüyüş yaptığı sırada yaralı halde bir Şahin buldu. Doğan bulduğu yaralı şahini  İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirerek polis ekiplerine teslim etti. İlçe Emniyet Müdürlüğünde bulunan Komiser Niyazi .. ve çalışma arkadaşları tarafından beslenen yaralı şahin Seydişehir hayvan barınağında bulunan görevli  Mustafa Sayar ‘a  teslim edilerek tedavi yapılması için bakımevine gönderildi.
Seydişehir de emekli öğretmen Esat Doğan tarafında  bulunan yaralı şahin’i polis ekipleri sahip çıktı.

Emekli Öğretmen Esat Doğan  Seydişehir Alaylar 2 Mahallesi  İlçe Tarım Müdürlüğü civarında yürüyüş yaptığı sırada yaralı halde bir Şahin buldu.


Doğan bulduğu yaralı şahini  İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirerek polis ekiplerine teslim etti. İlçe Emniyet Müdürlüğünde bulunan Komiser Niyazi .. ve çalışma arkadaşları tarafından beslenen yaralı şahin Seydişehir hayvan barınağında bulunan görevli  Mustafa Sayar ‘a  teslim edilerek tedavi yapılması için bakımevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.