Ketenli 18.Kültür ve Sanat Festivali Gerçekleştirildi

Kültürümüz (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2021 - 01:06, Güncelleme: 12.10.2021 - 01:06
 

Ketenli 18.Kültür ve Sanat Festivali Gerçekleştirildi

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl düzenlenen Kültür ve Sanat festivalinin bu yıl 18.si gerçekleştirildi.

Festivalde 3 gün boyunca birbirinden değerli sanatçılardan Hüseyin Kağıt , Havva Öğüt , Sedat Uçan ve Konya Bozkırlı sanatçı Sami Çelik söylediği güzel eserlerle renk kattı. Neşe ve çoşku içerisinde düzenlenen 18. Ketenli Kültür Sanat Festivali 8-10 Ekim 2021 tarihleri arasında Ketenli Havut başı alanında gerçekleştirildi.Festivale binlerce kişinin yoğun ilgi gösterdiği , Seydişehir Protokolünden üyeler ve Ülkü genelindeki ve Konya’daki Ketenlili vatandaşlar sılayı rahim yaparak katıldı. Festivalin açılış konuşmasını Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet KACAROĞLU yaptı. Başkan KACAROĞLU yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi. “ Dernek olarak 3.5 Yıldır yapılan Sosyal Projeleri ve Yardımları tek tek anlatarak Derneğin projelerinden bahsetti ve her yıl geleneksel olarak organize ettiğimiz Ketenli Kültür ve Sanat festivalimizi geçen yıl pandeminden dolayı gerçekleştirememiştik  bu yıl 18. Ketenli Kültür ve Sanat Festivalimizi 8-10 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Festivalimize renk katan Tüm sanatçılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi
Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl düzenlenen Kültür ve Sanat festivalinin bu yıl 18.si gerçekleştirildi.

Festivalde 3 gün boyunca birbirinden değerli sanatçılardan Hüseyin Kağıt , Havva Öğüt , Sedat Uçan ve Konya Bozkırlı sanatçı Sami Çelik söylediği güzel eserlerle renk kattı.

Neşe ve çoşku içerisinde düzenlenen 18. Ketenli Kültür Sanat Festivali 8-10 Ekim 2021 tarihleri arasında Ketenli Havut başı alanında gerçekleştirildi.Festivale binlerce kişinin yoğun ilgi gösterdiği , Seydişehir Protokolünden üyeler ve Ülkü genelindeki ve Konya’daki Ketenlili vatandaşlar sılayı rahim yaparak katıldı.

Festivalin açılış konuşmasını Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet KACAROĞLU yaptı.

Başkan KACAROĞLU yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi. “ Dernek olarak 3.5 Yıldır yapılan Sosyal Projeleri ve Yardımları tek tek anlatarak Derneğin projelerinden bahsetti ve her yıl geleneksel olarak organize ettiğimiz Ketenli Kültür ve Sanat festivalimizi geçen yıl pandeminden dolayı gerçekleştirememiştik  bu yıl 18. Ketenli Kültür ve Sanat Festivalimizi 8-10 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Festivalimize renk katan Tüm sanatçılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.