EĞİTİMCİ EKER’DEN BABASI ve ANNESİ ADINA KONFERANS SALONU HAYRI…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2021 - 03:36, Güncelleme: 28.10.2021 - 03:36
 

EĞİTİMCİ EKER’DEN BABASI ve ANNESİ ADINA KONFERANS SALONU HAYRI…

Seydişehir Halise Güney Ortaokulu Müdür Yardımcısı, Eğitimci-Yazar İzzet Ekerin’in Özel Eğitim Uygulama Okuluna babası ve rahmetli annesi adına yaptırdığı “Havva-Kamil Eker Konferans Salonu” açılışı gerçekleşti.

Donanımı, hayırsever eğitimci İzzet Eker tarafından yapılan konferans salonunun açılışına İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve İlçe Müftüsü Adem Bebek katıldı. Konferans salonunun açılışında Konya Valisinin verdiği “Başarı Belgesi” Kaymakam Deniz Pişkin tarafından eğitimci yazar İzzet Eker’e takdim edildi. Kaymakam açılış ile ilgili yaptığı açıklamada: “Halise Güney Ortaokulu müdür yardımcımız İzzet Eker hocamızın anne babasının hayrına yaptırdığı konferans salonu için teşekkür ederiz. Allah hayrını kabul etsin.” Dedi. Açılışta hayırsever Eğitimci Yazar İzzet Eker ise: “Özel Eğitim Uygulama Okuluna babam ve rahmetli annem adına yaptırdığımız konferans salonunun açılışına katılımlarından dolayı Sayın Kaymakamımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Okul müdürümüz Cafer Akın ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım. Sayın Valimize de bizi onurlandıran başarı belgesi için teşekkür ederim.” Dedi Haber: Arzu Saylam  
Seydişehir Halise Güney Ortaokulu Müdür Yardımcısı, Eğitimci-Yazar İzzet Ekerin’in Özel Eğitim Uygulama Okuluna babası ve rahmetli annesi adına yaptırdığı “Havva-Kamil Eker Konferans Salonu” açılışı gerçekleşti.

Donanımı, hayırsever eğitimci İzzet Eker tarafından yapılan konferans salonunun açılışına İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve İlçe Müftüsü Adem Bebek katıldı.

Konferans salonunun açılışında Konya Valisinin verdiği “Başarı Belgesi” Kaymakam Deniz Pişkin tarafından eğitimci yazar İzzet Eker’e takdim edildi.

Kaymakam açılış ile ilgili yaptığı açıklamada: “Halise Güney Ortaokulu müdür yardımcımız İzzet Eker hocamızın anne babasının hayrına yaptırdığı konferans salonu için teşekkür ederiz. Allah hayrını kabul etsin.” Dedi.

Açılışta hayırsever Eğitimci Yazar İzzet Eker ise:

“Özel Eğitim Uygulama Okuluna babam ve rahmetli annem adına yaptırdığımız konferans salonunun açılışına katılımlarından dolayı Sayın Kaymakamımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Okul müdürümüz Cafer Akın ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım. Sayın Valimize de bizi onurlandıran başarı belgesi için teşekkür ederim.” Dedi

Haber: Arzu Saylam

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.