ak

Meslek Lisesi Tasarım Alanında Ekonomiye Katkı Sağlıyor

Ekonomi (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 20.11.2021 - 00:15, Güncelleme: 20.11.2021 - 00:21
 

Meslek Lisesi Tasarım Alanında Ekonomiye Katkı Sağlıyor

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya İç Mekan Tasarım Alanından Ülke Ekonomisine katkı sağlıyor.

İlçemiz Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul müdürü Zafer Ülkebaş'ın konu ile ilgili yaptığı açıklamada: "Milli Eğitim Bakanlığımızın kütüphanesiz okul kalmasın projesi için mobilya iç mekan tasarım alanında üretilmek üzere 300 adet kitaplık ve çalışma masası üretimine başladık. Ögretmen ve öğrencilerimiz döner sermaye çalışmalarında bizzat çalışmaktadır. Döner sermaye çalışmalarına katılan öğrencilere asgarî ücretin brüt 1/3 ü kadar ücret ödenmektedir" dedi.  
Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya İç Mekan Tasarım Alanından Ülke Ekonomisine katkı sağlıyor.

İlçemiz Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul müdürü Zafer Ülkebaş'ın konu ile ilgili yaptığı açıklamada:

"Milli Eğitim Bakanlığımızın kütüphanesiz okul kalmasın projesi için mobilya iç mekan tasarım alanında üretilmek üzere 300 adet kitaplık ve çalışma masası üretimine başladık. Ögretmen ve öğrencilerimiz döner sermaye çalışmalarında bizzat çalışmaktadır. Döner sermaye çalışmalarına katılan öğrencilere asgarî ücretin brüt 1/3 ü kadar ücret ödenmektedir" dedi.

 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.