sçim

YAZAR MEHMET HAN ÇELİK KİTABINI BAŞKAN TUTAL’A HEDİYE ETTİ

Türkiye (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.11.2021 - 10:37, Güncelleme: 26.11.2021 - 10:37
 

YAZAR MEHMET HAN ÇELİK KİTABINI BAŞKAN TUTAL’A HEDİYE ETTİ

Yazar Mehmet Han Çelik, kaleme aldığı “KAYIP ŞEHRİN SON YAĞMURLARI ” isimli kitabını Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a hediye etti.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümünden mezun olan Mehmet Han Çelik Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette genç Yazar Çelik, çevresiyle olan sosyal ilişkisi ve yaşamış olduğu günlük olayları konu edinerek 4 yılda kaleme aldığı 160 sayfadan oluşan kitabını imzalayarak Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a takdim etti. Genç Yazar Çelik kitabında, kendi iç dünyasında ve hayatında yaşamış olduğu olaylar ile sosyal çevresinde edindiği tecrübeleri ve yaşadığı olayları kaleme aldığını kaydetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “son yıllarda Seydişehir’de genç kardeşlerimizin kaleme aldığı eserleri yayınlaması bizleri mutlu ediyor. Hem eğitim anlamında hem de yazarlık anlamında başarılı olduğu için genç yazarımızı tebrik ediyorum. Sizin gibi genç yaşta yazarlığa adım atan kardeşlerimi görmekten de mutluluk ve gurur duyuyorum” diyerek, genç yazara bundan sonraki hayatında başarılar diledi.          
Yazar Mehmet Han Çelik, kaleme aldığı “KAYIP ŞEHRİN SON YAĞMURLARI ” isimli kitabını Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a hediye etti.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümünden mezun olan Mehmet Han Çelik Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette genç Yazar Çelik, çevresiyle olan sosyal ilişkisi ve yaşamış olduğu günlük olayları konu edinerek 4 yılda kaleme aldığı 160 sayfadan oluşan kitabını imzalayarak Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a takdim etti.

Genç Yazar Çelik kitabında, kendi iç dünyasında ve hayatında yaşamış olduğu olaylar ile sosyal çevresinde edindiği tecrübeleri ve yaşadığı olayları kaleme aldığını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “son yıllarda Seydişehir’de genç kardeşlerimizin kaleme aldığı eserleri yayınlaması bizleri mutlu ediyor. Hem eğitim anlamında hem de yazarlık anlamında başarılı olduğu için genç yazarımızı tebrik ediyorum. Sizin gibi genç yaşta yazarlığa adım atan kardeşlerimi görmekten de mutluluk ve gurur duyuyorum” diyerek, genç yazara bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.