ÇAVUŞ YOLUNDA KAZA

Türkiye (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.11.2021 - 14:41, Güncelleme: 26.11.2021 - 14:41
 

ÇAVUŞ YOLUNDA KAZA

Çavuş Mahallesi mevkiinde kaza meydana geldi, 3 yaralı.

Olay öğle saatlerinde Seydişehir Konya karayolu üzeri Çavuş Mahallesi mevkiinde meydana geldi. İ. KARABABA isimli sürücünün idaresindeki 01 EBE 15 plakalı otomobil ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Araç sürücüsü İ. KARABABA ve yolcular M. KARABABA, H. B. ŞEN yaralandı. Yaralılar tedavi için Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldığı, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Çavuş Mahallesi mevkiinde kaza meydana geldi, 3 yaralı.

Olay öğle saatlerinde Seydişehir Konya karayolu üzeri Çavuş Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

İ. KARABABA isimli sürücünün idaresindeki 01 EBE 15 plakalı otomobil ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Araç sürücüsü İ. KARABABA ve yolcular M. KARABABA, H. B. ŞEN yaralandı.

Yaralılar tedavi için Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldığı, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.