SEYDİŞEHİR’DE KUVVETLİ FIRTINA ÇATILARI UÇURDU

Yaşam (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.11.2021 - 14:58, Güncelleme: 30.11.2021 - 14:58
 

SEYDİŞEHİR’DE KUVVETLİ FIRTINA ÇATILARI UÇURDU

Seydişehir’de dün akşam saatinden sonra kuvvetli esen fırtına bazı binaları çatısını uçurdu.

İlçemizde akşam saatlerinde başlayan yer yer 60-90 km/sa hızla esen kuvvetli fırtına Taraşçı mahallesinde bir evin ve Bankalar caddesinde 3 katlı iş yerinin çatısını uçurdu. Kuvvetli esen fırtınada maddi hasara neden olan çatıların uçtuğu binalarda can kaybını önlemek için zabıta ekipleri tarafından gerekli önlemler alındı. Yetkililer bugün akşam saat 22:00 a kadar kadar devam edeceği tahmin edilen kuvvetli fırtına karşısında vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.
Seydişehir’de dün akşam saatinden sonra kuvvetli esen fırtına bazı binaları çatısını uçurdu.

İlçemizde akşam saatlerinde başlayan yer yer 60-90 km/sa hızla esen kuvvetli fırtına Taraşçı mahallesinde bir evin ve Bankalar caddesinde 3 katlı iş yerinin çatısını uçurdu.

Kuvvetli esen fırtınada maddi hasara neden olan çatıların uçtuğu binalarda can kaybını önlemek için zabıta ekipleri tarafından gerekli önlemler alındı.

Yetkililer bugün akşam saat 22:00 a kadar kadar devam edeceği tahmin edilen kuvvetli fırtına karşısında vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.