Şehit polis memurunun ismi karakola verildi

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 17.12.2021 - 10:54, Güncelleme: 17.12.2021 - 10:54
 

Şehit polis memurunun ismi karakola verildi

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis Merkezi Amirliğine şehit polis memurunun ismi verildi.

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ailesinin talebi üzerine şehit polis memuru Onur Küçük’ün ismini Polis Merkezi Amirliği'nde yaşatılacak.  İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı,” şehidimizin adına yaşatılması için  ailesi ile bir görüşmemiz oldu. İçişleri Bakanlığımıza şehidimizin ailesi ile birlikte yazılı bir talepte bulunduk. Talebimiz kabul edildi.  Bizde bu doğrultuda görevi başında genç yaşta şehit olan kardeşimizin ismini Seyitharun Bulvarı üzerinde bulunan amirliğimizin ismini değiştirerek “Şehit Onur Küçük Polis Merkezi Amirliği’’ olarak belirledik. Şehidimize Allah’ta rahmet diliyorum “ifadelerini kullandı.
Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis Merkezi Amirliğine şehit polis memurunun ismi verildi.

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ailesinin talebi üzerine şehit polis memuru Onur Küçük’ün ismini Polis Merkezi Amirliği'nde yaşatılacak. 
İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı,” şehidimizin adına yaşatılması için  ailesi ile bir görüşmemiz oldu. İçişleri Bakanlığımıza şehidimizin ailesi ile birlikte yazılı bir talepte bulunduk. Talebimiz kabul edildi.  Bizde bu doğrultuda görevi başında genç yaşta şehit olan kardeşimizin ismini Seyitharun Bulvarı üzerinde bulunan amirliğimizin ismini değiştirerek “Şehit Onur Küçük Polis Merkezi Amirliği’’ olarak belirledik. Şehidimize Allah’ta rahmet diliyorum “ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.