Kaymakam Pişkin öğrencilere bere, atkı ve eldiven hediye etti

Güncel 05.01.2022 - 13:01, Güncelleme: 05.01.2022 - 14:15
 

Kaymakam Pişkin öğrencilere bere, atkı ve eldiven hediye etti

Seydişehir, KOMEK Mensupları ve Mezunları Derneği (Konya Meslek Edindirme Kursu) kursiyerleri tarafından el emeği ilmek ilmek örülerek hazırlanan atkı, bere ve eldivenler Kaymakam Deniz Pişkin tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, KOMEK Mensupları ve Mezunları Derneği tarafından başlatılan “Çocuklar Üşümesin” projesi kapsamında örülen atkı, bere,  eldivenleri Çavuş Mahallesinde eğitim ve öğretim gören ilk ve ortaokulu öğrencilerine hediye etti.  Kaymakam Pişkin, ayrıca öğrencilere okumaları İçin Türkiye Çocuk Dergisi verdi.  Soğuk havanın ilçede etkili olması nedeni ile Seydişehir Komek Mensupları ve Mezunları Derneği kursiyerleri tarafından öğrenciler için hazırlanan el emeği ürünleri öğrencilere hediye ettiklerini kaydeden Kaymakam Pişkin"Kış şartlarında okula giden çocuklarımızın üşümemesi için Komek kursiyerlerimizin hazırladı  hediyeleri kendilerine dağıttık. Hediyelerini alan öğrencilerimizin yüzlerinde gülümseme ve gözlerinde mutluluk her şeye değer. Ürünlerin hazırlanmasında, üretilmesinde emeği geçen Kurs idarecilerimize , öğretmenlerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  Kaymakam Pişkin’in Çavuş mahallesini ziyaretinde Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar , Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli, KOMEK Seydişehir  (Konya Meslek Edindirme Kursu) Müdürü Şerife Ertürk hazır bulundu.
Seydişehir, KOMEK Mensupları ve Mezunları Derneği (Konya Meslek Edindirme Kursu) kursiyerleri tarafından el emeği ilmek ilmek örülerek hazırlanan atkı, bere ve eldivenler Kaymakam Deniz Pişkin tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, KOMEK Mensupları ve Mezunları Derneği tarafından başlatılan “Çocuklar Üşümesin” projesi kapsamında örülen atkı, bere,  eldivenleri Çavuş Mahallesinde eğitim ve öğretim gören ilk ve ortaokulu öğrencilerine hediye etti. 

Kaymakam Pişkin, ayrıca öğrencilere okumaları İçin Türkiye Çocuk Dergisi verdi. 

Soğuk havanın ilçede etkili olması nedeni ile Seydişehir Komek Mensupları ve Mezunları Derneği kursiyerleri tarafından öğrenciler için hazırlanan el emeği ürünleri öğrencilere hediye ettiklerini kaydeden Kaymakam Pişkin"Kış şartlarında okula giden çocuklarımızın üşümemesi için Komek kursiyerlerimizin hazırladı  hediyeleri kendilerine dağıttık. Hediyelerini alan öğrencilerimizin yüzlerinde gülümseme ve gözlerinde mutluluk her şeye değer. Ürünlerin hazırlanmasında, üretilmesinde emeği geçen Kurs idarecilerimize , öğretmenlerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Kaymakam Pişkin’in Çavuş mahallesini ziyaretinde Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar , Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli, KOMEK Seydişehir  (Konya Meslek Edindirme Kursu) Müdürü Şerife Ertürk hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.