sçim

EKİPLER KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Türkiye 12.01.2022 - 11:26, Güncelleme: 12.01.2022 - 15:50
 

EKİPLER KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Gece geç saatlerde başlayarak etkisini arttıran kar yağışı nedeni ile Seydişehir Belediyesi ekipleri sosyal hayatın olumsuz etkilenmemesi için karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ana arter cadde ve sokaklar başta olmak üzere, hastane ve sıklıkla kullanılan kamu kurum ve kuruluşları güzergahları ile yaya yollarında kar kürüme ve temizleme çalışmalarına aralıksız devam eden belediye ekipleri, 30 araç ve 100 personelle sahada çalışıyor. İlçe merkezinde 30 cm, kırsal mahallelerde 60 cm‘yi bulan kar kalınlığı dolayısıyla kar yağışının başladığı andan itibaren sahada olduklarını belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “gece geç saatlerde başlayan kar yağışından dolayı ilçemizdeki sosyal hayatın olumsuz etkilenmemesi amacıyla kar yağışının başladığı andan itibaren sahadaki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aralıklarla devam eden kar yağışı dolayısıyla kar kalınlığı ilçe merkezimizde 30 cm, kırsal mahallelerimizde ise 60 cm’ye ulaştı. 30 araç ve 100 personelimizle ilçe merkezimizde ve kırsal mahallelerimizde ana arter yollarımız başta olmak üzere sıklıkla kullanılan sokaklarımızı da sürekli olarak açık tutuyoruz. Özellikle hastane ve okul gibi sıklıkla kullanılan kamusal alanlarımıza ulaşımın da aksamaması için ekiplerimiz yoğun çalışmalarına devam ediyor. Kar yağışının etkisini azaltmasının akabinde ara sokaklarda ve mahalle aralarında kapsamlı bir temizlik çalışması yürüteceğiz” dedi. Beyaz rahmetin Seydişehir’in her tarafını kuşattığını, kar yağışının bereketiyle geldiğini de sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “beyaz rahmet ilçemizin her tarafını çarşaf gibi sardı, beyaza büründürdü. Kar yağışı rahmet, bereket, bolluk ve ilçemiz tabiatının canlanmasına vesile olan Cenab-ı Allah’ın lütfudur. Bu yıl ilçemize yağan yağışlar oldukça bereketli oluyor. İlçemizin su varlığına olumlu katkı sağlayan bu yağışların artarak devam etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.
Gece geç saatlerde başlayarak etkisini arttıran kar yağışı nedeni ile Seydişehir Belediyesi ekipleri sosyal hayatın olumsuz etkilenmemesi için karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ana arter cadde ve sokaklar başta olmak üzere, hastane ve sıklıkla kullanılan kamu kurum ve kuruluşları güzergahları ile yaya yollarında kar kürüme ve temizleme çalışmalarına aralıksız devam eden belediye ekipleri, 30 araç ve 100 personelle sahada çalışıyor.

İlçe merkezinde 30 cm, kırsal mahallelerde 60 cm‘yi bulan kar kalınlığı dolayısıyla kar yağışının başladığı andan itibaren sahada olduklarını belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “gece geç saatlerde başlayan kar yağışından dolayı ilçemizdeki sosyal hayatın olumsuz etkilenmemesi amacıyla kar yağışının başladığı andan itibaren sahadaki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aralıklarla devam eden kar yağışı dolayısıyla kar kalınlığı ilçe merkezimizde 30 cm, kırsal mahallelerimizde ise 60 cm’ye ulaştı. 30 araç ve 100 personelimizle ilçe merkezimizde ve kırsal mahallelerimizde ana arter yollarımız başta olmak üzere sıklıkla kullanılan sokaklarımızı da sürekli olarak açık tutuyoruz. Özellikle hastane ve okul gibi sıklıkla kullanılan kamusal alanlarımıza ulaşımın da aksamaması için ekiplerimiz yoğun çalışmalarına devam ediyor. Kar yağışının etkisini azaltmasının akabinde ara sokaklarda ve mahalle aralarında kapsamlı bir temizlik çalışması yürüteceğiz” dedi.

Beyaz rahmetin Seydişehir’in her tarafını kuşattığını, kar yağışının bereketiyle geldiğini de sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “beyaz rahmet ilçemizin her tarafını çarşaf gibi sardı, beyaza büründürdü. Kar yağışı rahmet, bereket, bolluk ve ilçemiz tabiatının canlanmasına vesile olan Cenab-ı Allah’ın lütfudur. Bu yıl ilçemize yağan yağışlar oldukça bereketli oluyor. İlçemizin su varlığına olumlu katkı sağlayan bu yağışların artarak devam etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Geylani Metin
(12.01.2022 19:21 - #363)
Sayın başkanım kar yağıyor dediler mi korkar olduk elektrik kesilecek diye ne zaman kar yağsa Elektrikler kesiliyor gerekli altyapı yatırımları yapılmıyor direkler yenileniyor ama yeraltına almıyorlar Bence masraflara yazık oluyor bunun için gerek takip atları belediye olarak yaparsanız seviniriz Biz o kadar ikaz ediyoruz şikayet ediyoruz fakat gündeme alınmıyor
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.