BAŞKAN TUTAL’DAN MESAİ ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR

Güncel 27.01.2022 - 12:19, Güncelleme: 27.01.2022 - 12:19
 

BAŞKAN TUTAL’DAN MESAİ ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kar temizleme çalışmasında mesai kavramı gözetmeden vatandaşların mağdur olmaması için çalışan mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü binasında çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelen Başkan Tutal, “kar yağışının ilçemizde etkili olduğu andan itibaren gece gündüz demeden özveriyle, gayretle ve azimle vatandaşlarımız için mücadele eden tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. İlçe merkezindeki etkili olan kar yağışı sonrası kar temizleme çalışması kapmasında karları kamyonlara yükleyerek dere yataklarına bırakmaya devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ kar yağışının ilçemizde etkisini gösterdiği andan itibaren ilçe merkezimizde çalışmalarına yoğunluk veren ekiplerimiz 4. tur   kar öbeklerini kamyonlarla ilçe merkezinde bulunan dere yataklarına taşıyorlar. Bu çalışmalarımızı akşam saatlerinde trafik yoğunluğunun az olduğu zaman diliminde gerçekleştiriyoruz. Gündüz ilçemizin dört bir yanında yol açma çalışmasını yürüten ekiplerimiz, akşam saatlerinde de kar temizleme çalışmaları yürüterek gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Bu gayret ve özveri, her türlü takdiri hak etmektedir. Operatörümüzden şoförümüze, temizlik işlerini yürüten işçilerimizden zabıta arkadaşlarımıza varana kadar her bir çalışma arkadaşımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Akşam mesaisi öncesinde çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek çalışma arkadaşlarının yemeklerini dağıtan ve birlikte aynı sofrada yemek yiyen Başkan Tutal, akşam yemeğinin akabinde sahada kar  temizleme çalışması yürüten  ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyerek koordine etti, mesai arkadaşlarına kolay gelsin dileklerini iletti. Başkan Tutal, hava şartları elverdiği sürece kar temizleme çalışmalarının vatandaşlarının kullanım sıklığı olan bölgeler ve diğer bölgelerde devam edeceğini kaydetti. Ekipler gece geç saatlere kadar Atatürk Caddesi, Ord. Prof. Sadi Irmak Caddesi ve kapalı pazar yeri etrafındaki karları kamyonlara doldurarak dere yataklarına taşımaya devam etti.  
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kar temizleme çalışmasında mesai kavramı gözetmeden vatandaşların mağdur olmaması için çalışan mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü binasında çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelen Başkan Tutal, “kar yağışının ilçemizde etkili olduğu andan itibaren gece gündüz demeden özveriyle, gayretle ve azimle vatandaşlarımız için mücadele eden tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe merkezindeki etkili olan kar yağışı sonrası kar temizleme çalışması kapmasında karları kamyonlara yükleyerek dere yataklarına bırakmaya devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ kar yağışının ilçemizde etkisini gösterdiği andan itibaren ilçe merkezimizde çalışmalarına yoğunluk veren ekiplerimiz 4. tur   kar öbeklerini kamyonlarla ilçe merkezinde bulunan dere yataklarına taşıyorlar. Bu çalışmalarımızı akşam saatlerinde trafik yoğunluğunun az olduğu zaman diliminde gerçekleştiriyoruz. Gündüz ilçemizin dört bir yanında yol açma çalışmasını yürüten ekiplerimiz, akşam saatlerinde de kar temizleme çalışmaları yürüterek gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Bu gayret ve özveri, her türlü takdiri hak etmektedir. Operatörümüzden şoförümüze, temizlik işlerini yürüten işçilerimizden zabıta arkadaşlarımıza varana kadar her bir çalışma arkadaşımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Akşam mesaisi öncesinde çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek çalışma arkadaşlarının yemeklerini dağıtan ve birlikte aynı sofrada yemek yiyen Başkan Tutal, akşam yemeğinin akabinde sahada kar  temizleme çalışması yürüten  ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyerek koordine etti, mesai arkadaşlarına kolay gelsin dileklerini iletti.

Başkan Tutal, hava şartları elverdiği sürece kar temizleme çalışmalarının vatandaşlarının kullanım sıklığı olan bölgeler ve diğer bölgelerde devam edeceğini kaydetti.

Ekipler gece geç saatlere kadar Atatürk Caddesi, Ord. Prof. Sadi Irmak Caddesi ve kapalı pazar yeri etrafındaki karları kamyonlara doldurarak dere yataklarına taşımaya devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.