Seydişehir Kızılay’ı Göz Dolduruyor

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.01.2022 - 15:43, Güncelleme: 27.01.2022 - 15:43
 

Seydişehir Kızılay’ı Göz Dolduruyor

Seydişehir Kızılay Temsilciliği 160 gönüllüsüyle darda kalanların imdadına yetişmeye devam ediyor.

Türk Kızılay’ın ilçe temsilcilikleri arasında çalışmalarıyla ilk sıralarda olan Seydişehir Temsilciliği yoğun kar dolayısıyla yolda kalan yolculara kumanya dağıtımından sonra şimdide sokak hayvanlarına mama ve kuşlara yem vererek zorlu kış koşullarında darda kalanların imdadına yetişiyor. Gönüllü genç Kızılaycılar karla kaplı ilçemizin her noktasındaki kuş sürülerine ulaşarak yem atmaya aralıksız devam ediyor. Afat dönemlerinde ve ağır kış şartlarında mağdur olan vatandaşların yeme-içme ihtiyaçlarını sağlamak ve hayvanların beslenmesine yardım etmenin artık Kızılay’ın asli görevi olduğunu belirten Seydişehir Kızılay Temsilcisi Tevfik Balcı; “Seydişehir temsilciliği olarak bu görevimizi 160 gönüllüyle yakın bölgelerimizde dahil olmak üzere en güzel şekilde ifa ediyoruz. Özellikle genç Kızılay gönüllü arkadaşlarımızın çalışmaları hakikaten takdire şayan. Bu zor kış şartlarında aralıksız kuşlara yem ve sokak hayvanlarına mama götürmek için birbirleriyle yarıştılar. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi. Artık Türk Kızılay’ın sadece kan bağışı ve çadır kurmak değil afat durumlarındaki hizmetleriyle de Türkiye’nin sigortası olduğunu belirten Tevfik Balcı, Seydişehir Kızılay’ı olarak vazifemizi yeri getirerek gönüllü arkadaşlarımla beraber bu gurur ve onurunu taşıyoruz dedi.  
Seydişehir Kızılay Temsilciliği 160 gönüllüsüyle darda kalanların imdadına yetişmeye devam ediyor.

Türk Kızılay’ın ilçe temsilcilikleri arasında çalışmalarıyla ilk sıralarda olan Seydişehir Temsilciliği yoğun kar dolayısıyla yolda kalan yolculara kumanya dağıtımından sonra şimdide sokak hayvanlarına mama ve kuşlara yem vererek zorlu kış koşullarında darda kalanların imdadına yetişiyor.

Gönüllü genç Kızılaycılar karla kaplı ilçemizin her noktasındaki kuş sürülerine ulaşarak yem atmaya aralıksız devam ediyor.

Afat dönemlerinde ve ağır kış şartlarında mağdur olan vatandaşların yeme-içme ihtiyaçlarını sağlamak ve hayvanların beslenmesine yardım etmenin artık Kızılay’ın asli görevi olduğunu belirten Seydişehir Kızılay Temsilcisi Tevfik Balcı; “Seydişehir temsilciliği olarak bu görevimizi 160 gönüllüyle yakın bölgelerimizde dahil olmak üzere en güzel şekilde ifa ediyoruz. Özellikle genç Kızılay gönüllü arkadaşlarımızın çalışmaları hakikaten takdire şayan. Bu zor kış şartlarında aralıksız kuşlara yem ve sokak hayvanlarına mama götürmek için birbirleriyle yarıştılar. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Artık Türk Kızılay’ın sadece kan bağışı ve çadır kurmak değil afat durumlarındaki hizmetleriyle de Türkiye’nin sigortası olduğunu belirten Tevfik Balcı, Seydişehir Kızılay’ı olarak vazifemizi yeri getirerek gönüllü arkadaşlarımla beraber bu gurur ve onurunu taşıyoruz dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.