Tesla Konya-Seydişehir Yoluna Yatırım Yapacak

Ekonomi 28.01.2022 - 21:15, Güncelleme: 28.01.2022 - 21:15
 

Tesla Konya-Seydişehir Yoluna Yatırım Yapacak

Elon Musk'un kurucusu olduğu Tesla, Türkiye'nin 10 ilinde kuracağı süper şarj (Supercharge) istasyonunun birini Seydişehir Konya yolunda yapacak.

Türkiye'deki 10 kente süper şarj istasyonu konumu ekleyen Tesla, Edirne, İstanbul, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Hendek (Sakarya), İzmir ve Konya'ya istasyon kuracak. Konya'da Süper Şarj İstasyonu kurma kararı alan ​Tesla firması mevki olarak ise Seydişehir yolunda il merkezine 36 km uzaklıkta bulunan Erenkaya Mahallesini seçti. Konya-Antalya karayolu; İç Anadolu'yu Akdenize bağlayan ve Türkiye'deki en çok araç geçen 3. yol olması sebebiyle istasyonlardan biri Seydişehir-Konya yolu üzerinde kurulacak.  
Elon Musk'un kurucusu olduğu Tesla, Türkiye'nin 10 ilinde kuracağı süper şarj (Supercharge) istasyonunun birini Seydişehir Konya yolunda yapacak.

Türkiye'deki 10 kente süper şarj istasyonu konumu ekleyen Tesla, Edirne, İstanbul, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Hendek (Sakarya), İzmir ve Konya'ya istasyon kuracak.

Konya'da Süper Şarj İstasyonu kurma kararı alan  Tesla firması mevki olarak ise Seydişehir yolunda il merkezine 36 km uzaklıkta bulunan Erenkaya Mahallesini seçti.

Konya- Antalya karayolu; İç Anadolu'yu Akdenize bağlayan ve Türkiye'deki en çok araç geçen 3. yol olması sebebiyle istasyonlardan biri Seydişehir- Konya yolu üzerinde kurulacak.

 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.