VİNÇLE BUZ SARKITLARI KIRILDI (videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.01.2022 - 19:24, Güncelleme: 30.01.2022 - 19:57
 

VİNÇLE BUZ SARKITLARI KIRILDI (videolu)

Seydişehir’de vatandaşlar binaların çatılarında oluşan ve tehlike saçan buz sarkıtlarını kendi imkanlarıyla temizliyor.

-27 dereceyi gören ilçemizde soğuk havanın bir nebze yumuşamasıyla apartman yöneticileri, vatandaşları tehlikeye atmamak için çatılarda oluşan buz sarkıtları kırma çalışmalarını başlattı. Yıldız Kent sitesi sakinleri de binanın çatısında oluşan ve tehlike saçan buz sarkıtlarını kendi imkanlarıyla kiraladıkları vinçle kırdı. Son 50 yılın en soğuk günlerini geçiren ilçemizde bazı araçlar soğuktan çalışmazken dizel araçlarında mazotların donduğu görüldü. Belediye ekipleri ise yolda temizledikleri karları kamyonlara yükleyerek Suğla Gölet’ini beslemek için Akçay Deresine boşalttı.
Seydişehir’de vatandaşlar binaların çatılarında oluşan ve tehlike saçan buz sarkıtlarını kendi imkanlarıyla temizliyor.

-27 dereceyi gören ilçemizde soğuk havanın bir nebze yumuşamasıyla apartman yöneticileri, vatandaşları tehlikeye atmamak için çatılarda oluşan buz sarkıtları kırma çalışmalarını başlattı.

Yıldız Kent sitesi sakinleri de binanın çatısında oluşan ve tehlike saçan buz sarkıtlarını kendi imkanlarıyla kiraladıkları vinçle kırdı.

Son 50 yılın en soğuk günlerini geçiren ilçemizde bazı araçlar soğuktan çalışmazken dizel araçlarında mazotların donduğu görüldü.

Belediye ekipleri ise yolda temizledikleri karları kamyonlara yükleyerek Suğla Gölet’ini beslemek için Akçay Deresine boşalttı.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.