3. ÇOCUK FESTİVALİ BAŞLIYOR

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 31.01.2022 - 16:51, Güncelleme: 31.01.2022 - 16:51
 

3. ÇOCUK FESTİVALİ BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen “3. Çocuk Festivali” 2 Şubat Çarşamba günü başlıyor.

Atatürk spor salonunda düzenlenecek olan, yarışmaların, oyunların, çeşitli etkinliklerin ve atölye çalışmalarının yer aldığı festival 5 gün sürecek. 2 – 6 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek festivalde çocuklar, özel olarak hazırlanmış atölyelerde hem eğlenip hem de bilgi sahibi olacak. Geleneksel olarak her yıl sömestr tatilinde gerçekleştirilen festivale tüm çocukları davet eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “tatillerini daha eğlenceli geçirmeleri için bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz festivalimize tüm çocuklarımızı davet ediyorum” dedi. Festivalin 2- 6 Şubat tarihleri arasında Saat: 10.00 ile 17.00 arasında 5 gün boyunca devam edeceğini kaydeden Başkan Tutal, “geçtiğimiz yıllarda düzenlediğimiz çocuk festivallerimize binlerce çocuğumuz aileleriyle birlikte katıldı ve sömestr tatilini daha eğlenceli ve verimli geçirdiler. Bu yıl yeniden düzenlediğimiz festivalimiz her zamankinden daha dolu dolu ve eğlenceli geçecek. Sürpriz hediyelerimiz ve ikramlarımız olacak. Festivalimizde ebru sanat atölyesi, sıfır atık atölyesi, çömlek sanatı atölyesi ile mas güreşi,  satranç, mangala, matrak, mini basketbol, dev jenga oyunları, sek sek yarışmaları gibi birçok etkinlik düzenlenecek. Ayrıca ilçemizdeki sporcu gençliğimiz tarafından spor gösterileri de festivalimizde izleyicilerimizin beğenisine sunulacak. Festivalimize katılmak isteyen çocuklarımız ve hemşehrilerimiz için de her gün iki saat  arayla gidiş ve dönüş olmak üzere Milli İrade Meydanımızdan servis aracımız hazır bulunacaktır. Bu vesileyle 2 Şubat-6 Şubat tarihleri arasında Atatürk Spor Salonumuzda düzenleyeceğimiz 3. Çocuk Festivali”mize tüm çocuklarımızı ve ailelerini bekliyorum ”şeklinde konuştu.
Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen “3. Çocuk Festivali” 2 Şubat Çarşamba günü başlıyor.

Atatürk spor salonunda düzenlenecek olan, yarışmaların, oyunların, çeşitli etkinliklerin ve atölye çalışmalarının yer aldığı festival 5 gün sürecek.

2 – 6 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek festivalde çocuklar, özel olarak hazırlanmış atölyelerde hem eğlenip hem de bilgi sahibi olacak.

Geleneksel olarak her yıl sömestr tatilinde gerçekleştirilen festivale tüm çocukları davet eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “tatillerini daha eğlenceli geçirmeleri için bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz festivalimize tüm çocuklarımızı davet ediyorum” dedi.

Festivalin 2- 6 Şubat tarihleri arasında Saat: 10.00 ile 17.00 arasında 5 gün boyunca devam edeceğini kaydeden Başkan Tutal, “geçtiğimiz yıllarda düzenlediğimiz çocuk festivallerimize binlerce çocuğumuz aileleriyle birlikte katıldı ve sömestr tatilini daha eğlenceli ve verimli geçirdiler.

Bu yıl yeniden düzenlediğimiz festivalimiz her zamankinden daha dolu dolu ve eğlenceli geçecek. Sürpriz hediyelerimiz ve ikramlarımız olacak. Festivalimizde ebru sanat atölyesi, sıfır atık atölyesi, çömlek sanatı atölyesi ile mas güreşi,  satranç, mangala, matrak, mini basketbol, dev jenga oyunları, sek sek yarışmaları gibi birçok etkinlik düzenlenecek.

Ayrıca ilçemizdeki sporcu gençliğimiz tarafından spor gösterileri de festivalimizde izleyicilerimizin beğenisine sunulacak. Festivalimize katılmak isteyen çocuklarımız ve hemşehrilerimiz için de her gün iki saat  arayla gidiş ve dönüş olmak üzere Milli İrade Meydanımızdan servis aracımız hazır bulunacaktır. Bu vesileyle 2 Şubat-6 Şubat tarihleri arasında Atatürk Spor Salonumuzda düzenleyeceğimiz 3. Çocuk Festivali”mize tüm çocuklarımızı ve ailelerini bekliyorum ”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.