REGAİP KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Türkiye 03.02.2022 - 10:38, Güncelleme: 03.02.2022 - 10:42
 

REGAİP KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Regaip Kandili dolasıyla bir mesaj yayınladı.

Manevi atmosferi yoğun şekilde yaşadığımız Üç Aylar’ın feyzinden, bereketinden ziyadesiyle yararlanırız inşallah diyerek sözlerine başlayan Atalay, “İslam âleminde son derece önemli yere sahip olan kandil gecelerinin ilkini; perşembeyi cumaya bağlayan geceyi Regaip Kandili olarak idrak edeceğiz. Regaip kelime manası itibariyle isteme, arzulama ve meyletmeyi ifade etmektedir. Dolayısıyla Regaip Kandili’nde de anlamına uygun olarak Rabbimizin ihsanını diliyoruz. Müstesna olan bu gecelerde bol bol ibadet edip, Rabbimiz’den af dilemeliyiz.  Bu ayların  bu manevi iklimden yararlanmak için kandil gecelerini fırsat bilmeliyiz.” Şeklinde konuştu. Başkan Atalay mesajının sonunda ise Tüm İslam Aleminin Regaip Kandilini kutlayarak “Gönül dünyamızı manevi hikmetleriyle donatan bu günlerin milletimize birlik, beraberlik, huzur ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan diler, ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin Regaip Kandil’ini ve Üç Aylarını tebrik ederim”  dedi.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Regaip Kandili dolasıyla bir mesaj yayınladı.

Manevi atmosferi yoğun şekilde yaşadığımız Üç Aylar’ın feyzinden, bereketinden ziyadesiyle yararlanırız inşallah diyerek sözlerine başlayan Atalay, “İslam âleminde son derece önemli yere sahip olan kandil gecelerinin ilkini; perşembeyi cumaya bağlayan geceyi Regaip Kandili olarak idrak edeceğiz. Regaip kelime manası itibariyle isteme, arzulama ve meyletmeyi ifade etmektedir. Dolayısıyla Regaip Kandili’nde de anlamına uygun olarak Rabbimizin ihsanını diliyoruz.

Müstesna olan bu gecelerde bol bol ibadet edip, Rabbimiz’den af dilemeliyiz.  Bu ayların  bu manevi iklimden yararlanmak için kandil gecelerini fırsat bilmeliyiz.” Şeklinde konuştu.

Başkan Atalay mesajının sonunda ise Tüm İslam Aleminin Regaip Kandilini kutlayarak “Gönül dünyamızı manevi hikmetleriyle donatan bu günlerin milletimize birlik, beraberlik, huzur ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan diler, ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin Regaip Kandil’ini ve Üç Aylarını tebrik ederim”  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.