SEYDİŞEHİR’DE ASFALT YAMA SEFERBERLİĞİ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 12.02.2022 - 19:07, Güncelleme: 12.02.2022 - 19:07
 

SEYDİŞEHİR’DE ASFALT YAMA SEFERBERLİĞİ

Seydişehir’de yoğun kar yağışı ve akabinde yaşanan don olaylarına bağlı olarak ilçe genelinde yapılan solüsyon ve tuzlama çalışmaları dolayısıyla bozulan asfalt yolların tamirinin yapılması için Belediye ekipleri mesailerine devam ediyor.

6 Ekip halinde çalışmalarını sürdüren ekipler merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşların rahatı ve huzuru için çalışıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışmaların 1 hafta içerisinde tamamlanacağını, buzlanma olayları nedeniyle bozulan yolların tamamının bakım ve onarımının tamamlanacağını belirtti.   Başkan Tutal, “ilçemiz bu yıl yağış anlamında bereketli bir dönem geçiriyor. İlçemiz genelinde bu sene 5 defa kar yağışı gerçekleşti. Her yağışın ardından vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gece gündüz demeden ekiplerimizle birlikte yol açma, tuzlama ve solüsyon çalışmaları yürüttük. Yoğun olarak yürüttüğümüz yol açma ve tuzlama çalışmalarında bazı bölgelerimizde asfalt yollarımızda bozulmalar meydana geldi. Bu yolların biran önce tamir edilmesi için hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Daha önce kapasitesini arttırdığımız asfalt plentimizi bahar ayları gelmeden tekrardan devreye aldık, asfalt üretimlerimizi gerçekleştirdik ve 6 ekibimizle birlikte merkez ve kırsal mahallelerimizde çalışmalarımıza başladık. Çalışmalarımızı 1 hafta içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.
Seydişehir’de yoğun kar yağışı ve akabinde yaşanan don olaylarına bağlı olarak ilçe genelinde yapılan solüsyon ve tuzlama çalışmaları dolayısıyla bozulan asfalt yolların tamirinin yapılması için Belediye ekipleri mesailerine devam ediyor.

6 Ekip halinde çalışmalarını sürdüren ekipler merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşların rahatı ve huzuru için çalışıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışmaların 1 hafta içerisinde tamamlanacağını, buzlanma olayları nedeniyle bozulan yolların tamamının bakım ve onarımının tamamlanacağını belirtti.

 

Başkan Tutal, “ilçemiz bu yıl yağış anlamında bereketli bir dönem geçiriyor. İlçemiz genelinde bu sene 5 defa kar yağışı gerçekleşti. Her yağışın ardından vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gece gündüz demeden ekiplerimizle birlikte yol açma, tuzlama ve solüsyon çalışmaları yürüttük. Yoğun olarak yürüttüğümüz yol açma ve tuzlama çalışmalarında bazı bölgelerimizde asfalt yollarımızda bozulmalar meydana geldi. Bu yolların biran önce tamir edilmesi için hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Daha önce kapasitesini arttırdığımız asfalt plentimizi bahar ayları gelmeden tekrardan devreye aldık, asfalt üretimlerimizi gerçekleştirdik ve 6 ekibimizle birlikte merkez ve kırsal mahallelerimizde çalışmalarımıza başladık. Çalışmalarımızı 1 hafta içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.