Harun Çameli: “Çok değerli ve alçak gönüllü bir Kaymakamımız var”

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 16.02.2022 - 20:39, Güncelleme: 16.02.2022 - 21:03
 

Harun Çameli: “Çok değerli ve alçak gönüllü bir Kaymakamımız var”

Kaymakam’ın evinde ziyaret ettiği Kufi ve Hat Sanatçısı Harun Çameli ziyaretten çok memnun kaldı.

Kendisi gibi hat sanatçısı olan İsmail Çameli’nin oğlu 75 yaşındaki Harun Çameli: “Çok değerli, edepli ve alçak gönüllü bir Kaymakamımız var. Evimizi ziyaret etmesi ve eserlerime ilgi göstermesi beni onurlandırdı. Kendisine ziyaretlerinden dolayı müteşekkirim” dedi. Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin değerli Kufi ve Hat Sanatçısı Harun Çameli’yi evinde ziyaret ederek: “Seydişehir’e değer katan, Kufi ve Hat Sanatçısı Harun Çameli’nin evinde yılların eserlerini inceledik. Bu sanatı şehrimizde icra edip, eşsiz güzellikteki el emeği göz nuru eserleri ortaya çıkaran Harun Amcamıza, Allah’tan sağlık ve afiyet diliyor, samimiyeti ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum.” Dedi. Uzun yıllar hattat esnaflığı yaptıktan sonra işini bırakıp sanatına evde devam eden Harun Çameli, yapmış olduğu resim, el emeği göz nuru eserleriyle evinin içini bir müzeye çevirmişti. Kibarlığı ve icra ettiği sanatıyla tanınan Harun Çameli, Seydişehir’in tanınan ve sevilen renkli simalarından biridir.
Kaymakam’ın evinde ziyaret ettiği Kufi ve Hat Sanatçısı Harun Çameli ziyaretten çok memnun kaldı.

Kendisi gibi hat sanatçısı olan İsmail Çameli’nin oğlu 75 yaşındaki Harun Çameli: “Çok değerli, edepli ve alçak gönüllü bir Kaymakamımız var. Evimizi ziyaret etmesi ve eserlerime ilgi göstermesi beni onurlandırdı. Kendisine ziyaretlerinden dolayı müteşekkirim” dedi.

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin değerli Kufi ve Hat Sanatçısı Harun Çameli’yi evinde ziyaret ederek:

“Seydişehir’e değer katan, Kufi ve Hat Sanatçısı Harun Çameli’nin evinde yılların eserlerini inceledik.

Bu sanatı şehrimizde icra edip, eşsiz güzellikteki el emeği göz nuru eserleri ortaya çıkaran Harun Amcamıza, Allah’tan sağlık ve afiyet diliyor, samimiyeti ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Uzun yıllar hattat esnaflığı yaptıktan sonra işini bırakıp sanatına evde devam eden Harun Çameli, yapmış olduğu resim, el emeği göz nuru eserleriyle evinin içini bir müzeye çevirmişti.

Kibarlığı ve icra ettiği sanatıyla tanınan Harun Çameli, Seydişehir’in tanınan ve sevilen renkli simalarından biridir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.