Kaymakamlıktan "YALNIZ DEĞİLSİNİZ" Projesi

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 18.02.2022 - 16:34, Güncelleme: 18.02.2022 - 16:34
 

Kaymakamlıktan "YALNIZ DEĞİLSİNİZ" Projesi

Seydişehir Kaymakamlığının hazırladığı "YALNIZ DEĞİLSİNİZ" projesi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız tarafından kabul edildi.

Müjdeyi Kaymakam Deniz Pişkin kendi sosyal medya hesabından verdi. Açıklamada:  "Seydişehir Kaymakamlığı olarak hazırladığımız "Yalnız Değilsiniz Projesi”, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız tarafından kabul edildi. Proje; ilçe merkezi ve köylerimizdeki muhtaçlığı tesbit edilen, bunun yanı sıra yaşlı, engelli ve hasta olup bakacak kimsesi olmayan, bakıma muhtaç 80 yaşlımızın 1 yıl boyunca hanelerinin bakım ve temizliği, yemek yapımı, zorunlu ev eşyalarının temini ve yaşlı-bakımı hizmetinin evde görülmesini kapsıyor. Yaklaşık 550 bin TL. bütçeye sahip proje, Kaymakamlığımızca önümüzdeki aydan itibaren uygulanmaya başlayacak. Projemizin kabul edilmesinden ve yaşlılarımızın yüzündeki tebessüme vesile olacağımızdan dolayı mutluyuz. Devletimiz var olsun."
Seydişehir Kaymakamlığının hazırladığı "YALNIZ DEĞİLSİNİZ" projesi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız tarafından kabul edildi.

Müjdeyi Kaymakam Deniz Pişkin kendi sosyal medya hesabından verdi. Açıklamada: 

"Seydişehir Kaymakamlığı olarak hazırladığımız "Yalnız Değilsiniz Projesi”, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız tarafından kabul edildi.

Proje; ilçe merkezi ve köylerimizdeki muhtaçlığı tesbit edilen, bunun yanı sıra yaşlı, engelli ve hasta olup bakacak kimsesi olmayan, bakıma muhtaç 80 yaşlımızın 1 yıl boyunca hanelerinin bakım ve temizliği, yemek yapımı, zorunlu ev eşyalarının temini ve yaşlı-bakımı hizmetinin evde görülmesini kapsıyor.

Yaklaşık 550 bin TL. bütçeye sahip proje, Kaymakamlığımızca önümüzdeki aydan itibaren uygulanmaya başlayacak.

Projemizin kabul edilmesinden ve yaşlılarımızın yüzündeki tebessüme vesile olacağımızdan dolayı mutluyuz. Devletimiz var olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.