Seydişehir Anadolu Lisesi Türkiye 1.si Oldu

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 02.03.2022 - 23:31, Güncelleme: 02.03.2022 - 23:31
 

Seydişehir Anadolu Lisesi Türkiye 1.si Oldu

Seydişehir Anadolu Lisesi Medya Okuryazarlığı ve Dezenformasyon temasında Türkiye birincisi oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Antalyada düzenlenen 12. eTwinning Ulusal konferansında Seydisehir Anadolu Lisesi'nin "BeNetWise" adlı eTwinning projesi, Medya Okuryazarlığı ve Dezenformasyon temasında Turkiye birincisi oldu. Okul adına ödülü Okul müdürü Hayrettin Topuz aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar proje koordinatörü olan okul müdürü Hayrettin Topuz ve öğretmenleri tebrik etti.
Seydişehir Anadolu Lisesi Medya Okuryazarlığı ve Dezenformasyon temasında Türkiye birincisi oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Antalyada düzenlenen 12. eTwinning Ulusal konferansında Seydisehir Anadolu Lisesi'nin "BeNetWise" adlı eTwinning projesi, Medya Okuryazarlığı ve Dezenformasyon temasında Turkiye birincisi oldu. Okul adına ödülü Okul müdürü Hayrettin Topuz aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar proje koordinatörü olan okul müdürü Hayrettin Topuz ve öğretmenleri tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.