TÜRK KADINI , GÜNÜN KUTLU OLSUN

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.03.2022 - 11:43, Güncelleme: 08.03.2022 - 11:43
 

TÜRK KADINI , GÜNÜN KUTLU OLSUN

İyi Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile İlgili mesaj yayınladı.

Sen, ne asil bir kadınsın ki ölmeye asker yetiştirir , ebediyete hüner eriştirirsin, evinin direği, evladının baş tacısın.. Sen ne kahramansın savaşlarda ,elinde mavzer savaşa yön verirsin, evladının battaniyesini cephaneye örter, vatanını kurtarırsın.. Emperyalistler seni emekçi kadın yapmak isterler, bilmezler ki sen zaten milletinin yükünü sırtında taşırsın.. Türk Milletinin Gökçek anasısın, Ta ki Tarihte İlbilge Hatunsun, Hanı Ölünce, Eline kılıcını alıp, devletinin başına geçen, düşmanla savaşıp, Devletini tekrar kuran Tomris Hatunsun. Günlerce vatanına savunduğu için cezalandırılan, Süyüm Bikesin. Anadolu'da, Türk Çocuğu anasız olur, vatansız yaşayamaz diyen! Nene Hatunsun, Evlendiği gün savaşa giden, kocasının arkasından savaşa katılan Gördesli Makbulesin. Oğuz Töresidir, Türk atalarıyla övünür.. Biliriz ki, Kan değişmez, Soy devam eder, Onun için Türkün Atası,‘’Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur," demiştir.. Bizim herhangi bir milletten ders almaya, benzemeye ihtiyacımız yoktur, Biz zaman neye ayak uyduracak bir zihniyet değiliz, buna gerek yoktur.. Mazimize bakıp, küllerimizi eşelersek nasıl bir ruhuz, şuuruz ortaya çıkar. . Yüce Başbuğ şöyle seslenir, Dünyada hiçbir milletin kadını, ben Anadolu Kadınından fazla çalıştım. Milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu kadını kadar emek verdim ,diyemez." Demiştir.. Bugün, cemiyetimizin kokuşmuşluğu, bozulmuşluğu milli değerlerinden, tarihinden, mazisinden, kültüründen koparılmış olmasıdır. Bu kopuştur ki kadını acizlestiren, bu kopuştur ki kadın cinayetlerini artıran, bu kopuştur ki kadını toplumsal yasamdan koparan Onun için Atam Bilge kağanın sözüyle kendimize dönmeli, şerefli Türk Kadını, Türk anası , Türk kızı olmalıyız.. Ey Türk Kadını Titre Kendine Dön. Bu vesileyle, Dünya Kadınlar gününde, Başta Esaret altında inim inim inleyen Uygur kadınlarının, Kırım Tatar Hatunlarının ,Savaşın için de kahramanca hayat mücadelesi veren Ukrayna hanımlarının günü kutlu olsun.. İnşallah ülkemizde Emevi zihniyeti son bulur da kadınlarımız gereken değeri kazanır..                                                                                         Şerife GÜVEN                                                                                        Seydişehir İyi Parti                                                                                          Başkan yardımcısı                                                                                
İyi Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile İlgili mesaj yayınladı.

Sen, ne asil bir kadınsın ki ölmeye asker yetiştirir , ebediyete hüner eriştirirsin, evinin direği, evladının baş tacısın..

Sen ne kahramansın savaşlarda ,elinde mavzer savaşa yön verirsin, evladının battaniyesini cephaneye örter, vatanını kurtarırsın..

Emperyalistler seni emekçi kadın yapmak isterler, bilmezler ki sen zaten milletinin yükünü sırtında taşırsın..

Türk Milletinin Gökçek anasısın,

Ta ki Tarihte İlbilge Hatunsun, Hanı Ölünce, Eline kılıcını alıp, devletinin başına geçen, düşmanla savaşıp, Devletini tekrar kuran Tomris Hatunsun. Günlerce vatanına savunduğu için cezalandırılan, Süyüm Bikesin. Anadolu'da, Türk Çocuğu anasız olur, vatansız yaşayamaz diyen! Nene Hatunsun, Evlendiği gün savaşa giden, kocasının arkasından savaşa katılan Gördesli Makbulesin.

Oğuz Töresidir, Türk atalarıyla övünür..

Biliriz ki, Kan değişmez, Soy devam eder,

Onun için Türkün Atası,‘’Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur," demiştir..

Bizim herhangi bir milletten ders almaya, benzemeye ihtiyacımız yoktur,

Biz zaman neye ayak uyduracak bir zihniyet değiliz, buna gerek yoktur..

Mazimize bakıp, küllerimizi eşelersek nasıl bir ruhuz, şuuruz ortaya çıkar. .

Yüce Başbuğ şöyle seslenir,

Dünyada hiçbir milletin kadını, ben Anadolu Kadınından fazla çalıştım. Milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu kadını kadar emek verdim ,diyemez." Demiştir..

Bugün, cemiyetimizin kokuşmuşluğu, bozulmuşluğu milli değerlerinden, tarihinden, mazisinden, kültüründen koparılmış olmasıdır. Bu kopuştur ki kadını acizlestiren, bu kopuştur ki kadın cinayetlerini artıran, bu kopuştur ki kadını toplumsal yasamdan koparan

Onun için Atam Bilge kağanın sözüyle kendimize dönmeli, şerefli Türk Kadını, Türk anası , Türk kızı olmalıyız..

Ey Türk Kadını Titre Kendine Dön.

Bu vesileyle, Dünya Kadınlar gününde,

Başta Esaret altında inim inim inleyen Uygur kadınlarının, Kırım Tatar Hatunlarının ,Savaşın için de kahramanca hayat mücadelesi veren Ukrayna hanımlarının günü kutlu olsun..

İnşallah ülkemizde Emevi zihniyeti son bulur da kadınlarımız gereken değeri kazanır..

 

                                                                                      Şerife GÜVEN

                                                                                       Seydişehir İyi Parti

                                                                                         Başkan yardımcısı

                                                                               

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.