Kargo Şirketleri Şehir Dışına Taşınsın!

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 11.03.2022 - 15:29, Güncelleme: 12.03.2022 - 13:29
 

Kargo Şirketleri Şehir Dışına Taşınsın!

Vatandaşlar Seyit Harun Bulvarı ve muhitlerde bulunan kargo şirketlerinin kaldırımı ve trafiği engelledikleri için şehir dışına taşınmasını istiyor.

Seyit Harun Bulvarında bulunan 3 kargo şirketinin taşıtlarının fazla olması ve kargo paketlerinin kaldırımları işgal etmesi vatandaşların tepkisini çekiyor. Bulvarda yaşayan mahalle sakinleri: “Zaten caddemizde park sorunu var. Her bir kargonun 4-5 tane aracı bulunuyor. Dükkanların önünde uzun süre duran bu araçlar hem trafik akışını engellediği gibi hem de evimizin önündeki bizim kullanacağımız park alanını işgal ediyorlar. Ayrıca kaldırımlarda da kargo kolilerin taşınması sırasında ise yaya olarak yolumuzu değiştirmek zorunda kalıyor.” diyerek yetkililerden birçok şehirde olduğu gibi ilçemizde de kargo şirket depolarının şehir dışına taşınmasını istediler.
Vatandaşlar Seyit Harun Bulvarı ve muhitlerde bulunan kargo şirketlerinin kaldırımı ve trafiği engelledikleri için şehir dışına taşınmasını istiyor.

Seyit Harun Bulvarında bulunan 3 kargo şirketinin taşıtlarının fazla olması ve kargo paketlerinin kaldırımları işgal etmesi vatandaşların tepkisini çekiyor.
Bulvarda yaşayan mahalle sakinleri: “Zaten caddemizde park sorunu var. Her bir kargonun 4-5 tane aracı bulunuyor. Dükkanların önünde uzun süre duran bu araçlar hem trafik akışını engellediği gibi hem de evimizin önündeki bizim kullanacağımız park alanını işgal ediyorlar. Ayrıca kaldırımlarda da kargo kolilerin taşınması sırasında ise yaya olarak yolumuzu değiştirmek zorunda kalıyor.” diyerek yetkililerden birçok şehirde olduğu gibi ilçemizde de kargo şirket depolarının şehir dışına taşınmasını istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.