BAŞINA BUZ SARKITI DÜŞEN KALFAOĞLU YOĞUN BAKIMDA

Asayiş (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 17.03.2022 - 17:02, Güncelleme: 17.03.2022 - 18:51
 

BAŞINA BUZ SARKITI DÜŞEN KALFAOĞLU YOĞUN BAKIMDA

Seydişehir’in sevilen sayılan esnaflarından Konak Lokantası sahibi Şeref Kalfaoğlu’nun (67) başına düşen buz kütlesi nedeniyle yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor.

Yapı Kredi Bankası yanındaki sekiz katlı apartmanda yaşayan Şeref Kalfaoğlu geçtiğimiz Pazar günü arabasını temizlemek için evden çıktı. Apartmanın arkasında bulunan arabasına giderken çatıdan bir buz kütlesinin başına isabet etmesiyle yere yığılan Kalfaoğlu'na, oradan geçmekte olan ve olayı gören bir bayan hemen müdahale ederek yetkililere haber verdi. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Şeref Kalfaoğlu’nun kafatasında çatlak oluştuğu bu nedenle tedavisinin hala yoğun bakımda devam ettiği öğrenildi. Yetkililer üzücü hadisenin tekrarlanmaması için kazanın meydana geldiği yeri şeritle çevirdi. Seydişehir’in sevilen esnaflarından biri olan Şeref Kalfaoğlu’na Toroslar Gazetesi ailesi olarak acil şifalar diliyoruz.
Seydişehir’in sevilen sayılan esnaflarından Konak Lokantası sahibi Şeref Kalfaoğlu’nun (67) başına düşen buz kütlesi nedeniyle yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor.

Yapı Kredi Bankası yanındaki sekiz katlı apartmanda yaşayan Şeref Kalfaoğlu geçtiğimiz Pazar günü arabasını temizlemek için evden çıktı. Apartmanın arkasında bulunan arabasına giderken çatıdan bir buz kütlesinin başına isabet etmesiyle yere yığılan Kalfaoğlu'na, oradan geçmekte olan ve olayı gören bir bayan hemen müdahale ederek yetkililere haber verdi.

Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Şeref Kalfaoğlu’nun kafatasında çatlak oluştuğu bu nedenle tedavisinin hala yoğun bakımda devam ettiği öğrenildi.

Yetkililer üzücü hadisenin tekrarlanmaması için kazanın meydana geldiği yeri şeritle çevirdi.

Seydişehir’in sevilen esnaflarından biri olan Şeref Kalfaoğlu’na Toroslar Gazetesi ailesi olarak acil şifalar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.