HASTANE BAHÇESİNDE BIÇAKLI YARALAMA PANİK YARATTI

Asayiş (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.03.2022 - 15:57, Güncelleme: 24.03.2022 - 15:57
 

HASTANE BAHÇESİNDE BIÇAKLI YARALAMA PANİK YARATTI

İlçemizde hastane bahçesinde iki genç arasında çıkan kavgada biri bıçakla yaralandı.

Saat 14:30 sıralarında Seydişehir Devlet Hastanesi bahçesinde meydana gelen sebebi henüz belli olmayan iki kişinin kavgasında M.D, F.K’yi bıçakla ayağından yaraladı. Bıçaklayan yaralayan M.D. hastane içine kaçınca polis ve güvenlik görevlilerinin zanlıyı kovalaması hastane içerisinde paniğe sebep oldu. Hastane içerisinde görevliler tarafından kıskıvrak yakalanan M.D. ve ayağından yaralanan F.K. polis tarafından gözaltına alındı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.        
İlçemizde hastane bahçesinde iki genç arasında çıkan kavgada biri bıçakla yaralandı.

Saat 14:30 sıralarında Seydişehir Devlet Hastanesi bahçesinde meydana gelen sebebi henüz belli olmayan iki kişinin kavgasında M.D, F.K’yi bıçakla ayağından yaraladı.

Bıçaklayan yaralayan M.D. hastane içine kaçınca polis ve güvenlik görevlilerinin zanlıyı kovalaması hastane içerisinde paniğe sebep oldu.

Hastane içerisinde görevliler tarafından kıskıvrak yakalanan M.D. ve ayağından yaralanan F.K. polis tarafından gözaltına alındı.

Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.