MÜSİAD SEYDİBEY ÜYELERİ MALEZYA’DA

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 29.03.2022 - 13:51, Güncelleme: 29.03.2022 - 13:51
 

MÜSİAD SEYDİBEY ÜYELERİ MALEZYA’DA

MÜSİAD Seydibey Üyesi Derya Arms Asya Savunma Hizmetleri Fuarına katıldı.

1998 yılından bu yana Beyşehir bölgesinde toplam 30.000 m2 kapalı alanda sahip Ar-Ge, tasarım ve makine bazlı üretim yapan; MÜSİAD Seydibey Üyesi Derya Arms; Türk Savunma Sanayi olarak, 32 Firma Ve Kuruluş İle Malezya'nın Başkenti Kuala Lumpur'da 28-31 Mart'ta Düzenlenen Asya Savunma Hizmetleri Fuarında (DSA 2022) Level 2 Hall 8 de 8160 no 'lu stantta yerlerini aldılar. Standı, Malezya Türkiye Cumhuriyeti Büyük Elçisi Sn. Merve Sefa KAVAKÇI ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif ÇETİN ziyaret ettiler. MÜSİAD Seydibey ‘den yapılan açıklamada; DSA 2022 Fuarı, Türk savunma sanayisi firmalarının tanıtımı, iş birliği ve kendilerine pazar yaratmalarına fırsat sunuyor. İki yılda bir gerçekleştirilen fuara Türkiye, 1996 yılından itibaren 13 kez "milli katılım" sağlandı. Bu yılki fuarda Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı koordinatörlüğünde, Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği dahil 32 firma/kuruluş, 2 bin 700 metrekareden oluşan Türk milli alanında yer aldılar. Level 2 Hall 8 de 8160 no 'lu stantta yer alan MÜSİAD Seydibey Üyemiz Derya Arms’ ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca Üyemiz Derya Arms standını ziyaret eden, Malezya Türkiye Cumhuriyeti Büyük Elçisi Sn. Merve Sefa KAVAKÇI hanımefendiye ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif ÇETİN beyefendiye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”  ifadeleri yer aldı.
MÜSİAD Seydibey Üyesi Derya Arms Asya Savunma Hizmetleri Fuarına katıldı.

1998 yılından bu yana Beyşehir bölgesinde toplam 30.000 m2 kapalı alanda sahip Ar-Ge, tasarım ve makine bazlı üretim yapan; MÜSİAD Seydibey Üyesi Derya Arms; Türk Savunma Sanayi olarak, 32 Firma Ve Kuruluş İle Malezya'nın Başkenti Kuala Lumpur'da 28-31 Mart'ta Düzenlenen Asya Savunma Hizmetleri Fuarında (DSA 2022) Level 2 Hall 8 de 8160 no 'lu stantta yerlerini aldılar.

Standı, Malezya Türkiye Cumhuriyeti Büyük Elçisi Sn. Merve Sefa KAVAKÇI ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif ÇETİN ziyaret ettiler.

MÜSİAD Seydibey ‘den yapılan açıklamada;

DSA 2022 Fuarı, Türk savunma sanayisi firmalarının tanıtımı, iş birliği ve kendilerine pazar yaratmalarına fırsat sunuyor. İki yılda bir gerçekleştirilen fuara Türkiye, 1996 yılından itibaren 13 kez "milli katılım" sağlandı. Bu yılki fuarda Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı koordinatörlüğünde, Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği dahil 32 firma/kuruluş, 2 bin 700 metrekareden oluşan Türk milli alanında yer aldılar. Level 2 Hall 8 de 8160 no 'lu stantta yer alan MÜSİAD Seydibey Üyemiz Derya Arms’ ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca Üyemiz Derya Arms standını ziyaret eden, Malezya Türkiye Cumhuriyeti Büyük Elçisi Sn. Merve Sefa KAVAKÇI hanımefendiye ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif ÇETİN beyefendiye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”  ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.