BELEDİYE EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.03.2022 - 12:44, Güncelleme: 30.03.2022 - 12:44
 

BELEDİYE EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Seydişehir Belediyesi ekipleri tarafından ilçenin dört bir yanında gerçekleştirilen çalışmalar sürüyor.

Belediye ekipleri tarafından merkez ve kırsal mahallelerde gerçekleştirilen altyapı, onarım ve yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ekiplerin merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yolların kış şartları nedeniyle yıpranan noktalarında araçların sorunsuz geçişini sağlamak için çalışma başlatan ekiplerin ayrıca vatandaşların talep ve isteklerini de yerine getirdiğini kaydetti. Başkan Tutal, “Devam eden çalışmalarımız kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, cadde ve sokak taramaları ile oluşan program doğrultusunda, öncelikli olarak yayaların yürüyüş ve trafik güvenliği göz önünde bulundurarak yol ve kaldırım yenileme çalışmalarını yürütüyor.  Seydişehir’i daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz. Ailelerimizin daha güzel ve sağlıklı bir ortamda gezebileceği, dinlenebileceği ortamları oluşturmak için ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor’’ dedi. Ekiplerin alt yapı çalışmalarına ve kullanıma bağlı olarak tahribata uğramış yollarda ise onarım ve yenileme çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı güzergahlar ile yeni açılan imar yolları ve yan yolların, bakım, onarım çalışmaları devam ediyor. Hava şartları nedeniyle yolarımızda bozulmaları tamir ederek vatandaşların hizmetine sunan ekipler, cadde ve sokaklarda hemen hemen şehrin tüm noktasında açılmış kırılmış, parçalanmış bölümleri onarılıyor veya yenisi yapıyor" şeklinde konuştu
Seydişehir Belediyesi ekipleri tarafından ilçenin dört bir yanında gerçekleştirilen çalışmalar sürüyor.

Belediye ekipleri tarafından merkez ve kırsal mahallelerde gerçekleştirilen altyapı, onarım ve yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Ekiplerin merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yolların kış şartları nedeniyle yıpranan noktalarında araçların sorunsuz geçişini sağlamak için çalışma başlatan ekiplerin ayrıca vatandaşların talep ve isteklerini de yerine getirdiğini kaydetti.

Başkan Tutal, “Devam eden çalışmalarımız kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, cadde ve sokak taramaları ile oluşan program doğrultusunda, öncelikli olarak yayaların yürüyüş ve trafik güvenliği göz önünde bulundurarak yol ve kaldırım yenileme çalışmalarını yürütüyor.  Seydişehir’i daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz. Ailelerimizin daha güzel ve sağlıklı bir ortamda gezebileceği, dinlenebileceği ortamları oluşturmak için ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor’’ dedi.

Ekiplerin alt yapı çalışmalarına ve kullanıma bağlı olarak tahribata uğramış yollarda ise onarım ve yenileme çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı güzergahlar ile yeni açılan imar yolları ve yan yolların, bakım, onarım çalışmaları devam ediyor. Hava şartları nedeniyle yolarımızda bozulmaları tamir ederek vatandaşların hizmetine sunan ekipler, cadde ve sokaklarda hemen hemen şehrin tüm noktasında açılmış kırılmış, parçalanmış bölümleri onarılıyor veya yenisi yapıyor" şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.