DORMAKS Alüminyum 'un Gözü İhracatta

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 01.04.2022 - 22:19, Güncelleme: 01.04.2022 - 22:30
 

DORMAKS Alüminyum 'un Gözü İhracatta

Şehrimizin markası DORMAKS Alüminyum gözünü ihracata dikti.

Seydişehir hafif sanayi bölgesindeki fabrikasında yaklaşık 200 çeşit alüminyum doğrama aksesuarları üreten Dormaks Alüminyum ürettiği ürünlerin %40’ını ihracat %60’ını da yurtiçinde pazarlıyor. Uganda, Gürcistan, Irak, Romanya, Ukrayna gibi ülkelere ihracat yapan Dormaks Alüminyum hedefinin ihraç ettiği ülkelerin sayısını artırarak ilçemizin ekonomi ve istihdamına daha fazla katkı sağlamak olduğu bildirildi. 2011 yılında Konya’da üretime başlayan, doğum büyüdüğü yer olan Seydişehir’e hizmet etmek için fabrikasını 7 yıl önce ilçemize taşıyan Dormaks Alüminyum firmasının sahibi Hüseyin Kürük: “Konya’dan Seydişehir’e taşınmamızdaki en önemli sebep, Seydişehir’in benim memleketim olması. Bu vesile ile ilçeme yatırım yaparak ilçe ekonomisine katkı sağlamış oluyoruz. Fabrikamız alanında birkaç fabrikadan biri. Tesisimizde alüminyum doğrama aksesuarları alanında geniş ürün yelpazesiyle müşterilerimize hizmet etmekteyiz. Şuanda 5 ülkeye ihracatımız var. Konya ile beraber 72 vilayette de bayiliklerimiz var. Amacımız dış ihraç yaptığımız ülke sayısını artırarak ihracata daha da ağırlık vererek Seydişehir’imize olduğu kadar ülke ekonomimize de katkı sağlamaktır” dedi.
Şehrimizin markası DORMAKS Alüminyum gözünü ihracata dikti.

Seydişehir hafif sanayi bölgesindeki fabrikasında yaklaşık 200 çeşit alüminyum doğrama aksesuarları üreten Dormaks Alüminyum ürettiği ürünlerin %40’ını ihracat %60’ını da yurtiçinde pazarlıyor.

Uganda, Gürcistan, Irak, Romanya, Ukrayna gibi ülkelere ihracat yapan Dormaks Alüminyum hedefinin ihraç ettiği ülkelerin sayısını artırarak ilçemizin ekonomi ve istihdamına daha fazla katkı sağlamak olduğu bildirildi.

2011 yılında Konya’da üretime başlayan, doğum büyüdüğü yer olan Seydişehir’e hizmet etmek için fabrikasını 7 yıl önce ilçemize taşıyan Dormaks Alüminyum firmasının sahibi Hüseyin Kürük:

“Konya’dan Seydişehir’e taşınmamızdaki en önemli sebep, Seydişehir’in benim memleketim olması. Bu vesile ile ilçeme yatırım yaparak ilçe ekonomisine katkı sağlamış oluyoruz. Fabrikamız alanında birkaç fabrikadan biri. Tesisimizde alüminyum doğrama aksesuarları alanında geniş ürün yelpazesiyle müşterilerimize hizmet etmekteyiz. Şuanda 5 ülkeye ihracatımız var. Konya ile beraber 72 vilayette de bayiliklerimiz var. Amacımız dış ihraç yaptığımız ülke sayısını artırarak ihracata daha da ağırlık vererek Seydişehir’imize olduğu kadar ülke ekonomimize de katkı sağlamaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.