Fırtınaya Dikkat!

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 05.04.2022 - 13:52, Güncelleme: 05.04.2022 - 13:52
 

Fırtınaya Dikkat!

Seydişehir’de iki gündür kuvvetli esen rüzgâr maddi hasara neden oluyor.

Gazetemizin hava tahmin uzmanı Osman Çilek, yaptığı açıklamaya göre saatte 60 -70 km/sa hızla esen rüzgârdan sonra önümüzdeki günlerde yağışların başlayacağı, havalarında ısınmaya devam edeceği tahmininde bulundu. Kuvvetli esen rüzgar ve fırtına yer yer çatı kiremitlerini uçururken bazı balkon kenarlarında bulunan yerlerde de hasara neden oldu. Meteoroloji Konya ve çevresi için bu sabah 06.00-21.00 saatleri arasında kuvvetli fırtına uyarısında bulunarak vatandaşları, ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması, yer yer toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı uyardı.
Seydişehir’de iki gündür kuvvetli esen rüzgâr maddi hasara neden oluyor.

Gazetemizin hava tahmin uzmanı Osman Çilek, yaptığı açıklamaya göre saatte 60 -70 km/sa hızla esen rüzgârdan sonra önümüzdeki günlerde yağışların başlayacağı, havalarında ısınmaya devam edeceği tahmininde bulundu.

Kuvvetli esen rüzgar ve fırtına yer yer çatı kiremitlerini uçururken bazı balkon kenarlarında bulunan yerlerde de hasara neden oldu.

Meteoroloji Konya ve çevresi için bu sabah 06.00-21.00 saatleri arasında kuvvetli fırtına uyarısında bulunarak vatandaşları, ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması, yer yer toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.