sçim

Hava ambulansı kalp krizi geçiren hasta için havalandı

Asayiş (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.04.2022 - 10:52, Güncelleme: 06.04.2022 - 10:52
 

Hava ambulansı kalp krizi geçiren hasta için havalandı

Seydişehir de, kalp krizi geçiren hasta ambulans helikopterle Konya Şehir Hastanesine getirildi.

 Alaylar 1 Mahallesi'ndeki evinden sabah saatlerinde işyerine çalışmak için giden ve orada 08.30 rahatsızlanan  Ganime Mutlu (51)  Seydişehir Devlet Hastanesine götürüldü. Yapılan tetkiklerde kalp krizi geçirdiği tespit edilen ve hayati tehlikesi bulunan hasta için hava ambulansı talep edildi. İlçedeki Eti Alüminyum AŞ'nin bahçesine inen ambulans helikoptere taşınan Mutlu, sevk edildiği Konya Şehir Hastanesinde tedavi altına alındı.
Seydişehir de, kalp krizi geçiren hasta ambulans helikopterle Konya Şehir Hastanesine getirildi.

 Alaylar 1 Mahallesi'ndeki evinden sabah saatlerinde işyerine çalışmak için giden ve orada 08.30 rahatsızlanan  Ganime Mutlu (51)  Seydişehir Devlet Hastanesine götürüldü.

Yapılan tetkiklerde kalp krizi geçirdiği tespit edilen ve hayati tehlikesi bulunan hasta için hava ambulansı talep edildi.

İlçedeki Eti Alüminyum AŞ'nin bahçesine inen ambulans helikoptere taşınan Mutlu, sevk edildiği Konya Şehir Hastanesinde tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.