BAŞKAN TUTAL'DAN POLİS HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 09.04.2022 - 15:04, Güncelleme: 09.04.2022 - 15:04
 

BAŞKAN TUTAL'DAN POLİS HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Tutal, Türk Polis Teşkilatının yapmış olduğu başarılı çalışmalarla halkın sevgi ve takdirini kazandığını kaydetti. Türk Polis Teşkilatının her geçen gün kendini yenilediğini kaydeden Başkan Tutal, " Bu kutsal görevi fedakarca yerine getiren polisimiz, huzurlu ve güvenli bir şehirde yaşamamızı sağlayarak, her zaman halkla iç içe olmaya özen göstermektedir. Bu teşkilatın mensupları, suç ve suçlularla mücadelenin yanında yasa ve kanunların sorunsuz icrası için çalıştığı gibi, ülkenin ve milletin bekası için de, gerekirse canından dahi geçebilecek kadar vatan sevdalılarıdır. Huzur ve güvenliğimizin teminatı, milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanması için canları pahasına fedakarca vermektedir. Kurulduğu günden bu yana hukukun üstünlüğünü ve insan haklarına saygıyı ilke edinen Polis Teşkilatımız, ülkemizin her köşesinde mesai gözetmeksizin fedakârca görev yaparak, milletimizin huzur ve güven kaynağı olmuştur. Sokaklarımızda güven içinde yürüyebiliyorsak, gece yatağımızda huzur içinde uyuyabiliyorsak; bunda kahraman ve fedakâr polislerimizin, güvenlik güçlerimizin büyük emeğinin olduğunu asla unutmamalıyız. 177 yıldan bu yana ülkemizin en başarılı kurumlarından olan Emniyet Teşkilatımız yapmış olduğu çalışmalarla Dünya Polis Teşkilatları arasında, göz dolduran bir kurum olmuştur. Devletimizin, milletimizin bölünmez bütünlüğünü,  halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz. Emniyet teşkilatımız, bir taraftan güvenlik ve huzuru sağlayan diğer taraftan milletimizin can ve mal güvenliğini koruyan, huzuru temin ve muhafaza eden bir güvencedir. Bu nedenle muvaffak olmaları hepimiz için önemlidir. Yapmış oldukları başarılı çalışmalarla halkımızın sevgisini ve takdirini kazanarak huzurlu ve güvenli bir şehirde rahatça yaşamamızı sağlayan, Emniyet Teşkilatımızın, 4-10 Nisan Polis Haftası'nı kutluyorum. Ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanması adına ve terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşerek, şahadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimiz ve görevleri başında olan tüm polislerimize aileleriyle birlikte huzurlu, başarılı bir hayat diliyorum” dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Tutal, Türk Polis Teşkilatının yapmış olduğu başarılı çalışmalarla halkın sevgi ve takdirini kazandığını kaydetti.

Türk Polis Teşkilatının her geçen gün kendini yenilediğini kaydeden Başkan Tutal, " Bu kutsal görevi fedakarca yerine getiren polisimiz, huzurlu ve güvenli bir şehirde yaşamamızı sağlayarak, her zaman halkla iç içe olmaya özen göstermektedir. Bu teşkilatın mensupları, suç ve suçlularla mücadelenin yanında yasa ve kanunların sorunsuz icrası için çalıştığı gibi, ülkenin ve milletin bekası için de, gerekirse canından dahi geçebilecek kadar vatan sevdalılarıdır. Huzur ve güvenliğimizin teminatı, milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanması için canları pahasına fedakarca vermektedir.

Kurulduğu günden bu yana hukukun üstünlüğünü ve insan haklarına saygıyı ilke edinen Polis Teşkilatımız, ülkemizin her köşesinde mesai gözetmeksizin fedakârca görev yaparak, milletimizin huzur ve güven kaynağı olmuştur.

Sokaklarımızda güven içinde yürüyebiliyorsak, gece yatağımızda huzur içinde uyuyabiliyorsak; bunda kahraman ve fedakâr polislerimizin, güvenlik güçlerimizin büyük emeğinin olduğunu asla unutmamalıyız.

177 yıldan bu yana ülkemizin en başarılı kurumlarından olan Emniyet Teşkilatımız yapmış olduğu çalışmalarla Dünya Polis Teşkilatları arasında, göz dolduran bir kurum olmuştur. Devletimizin, milletimizin bölünmez bütünlüğünü,  halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz. Emniyet teşkilatımız, bir taraftan güvenlik ve huzuru sağlayan diğer taraftan milletimizin can ve mal güvenliğini koruyan, huzuru temin ve muhafaza eden bir güvencedir. Bu nedenle muvaffak olmaları hepimiz için önemlidir.

Yapmış oldukları başarılı çalışmalarla halkımızın sevgisini ve takdirini kazanarak huzurlu ve güvenli bir şehirde rahatça yaşamamızı sağlayan, Emniyet Teşkilatımızın, 4-10 Nisan Polis Haftası'nı kutluyorum. Ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanması adına ve terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşerek, şahadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimiz ve görevleri başında olan tüm polislerimize aileleriyle birlikte huzurlu, başarılı bir hayat diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.