AŞEVİ 450 KİŞİYE UMUT OLUYOR

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 11.04.2022 - 15:23, Güncelleme: 11.04.2022 - 15:23
 

AŞEVİ 450 KİŞİYE UMUT OLUYOR

Seydişehir Belediyesi Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi bünyesindeki aşevi, Seydişehir’de yaşlı, bakıma muhtaç, engelli, yoksul ve kimsesizlerin umudu olmaya devam ediyor. Seydişehir Belediyesi ekipleri her gün 2 öğünlük 3 çeşit yemeği 450 kişiye ulaştırıyor.

Seydişehir Belediyesi ekmek fırınında imal edilen 800 ekmeği de her gün ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Seydişehir Belediyesi ekipleri, ihtiyaç sahiplerinin hayır dualarını da almaya devam ediyor. Seydişehir’de yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberliğin üst seviyede olduğunu ifade eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “belediyemize ait aşevimiz vasıtasıyla ilçemizde büyük bir sosyal yardımlaşma örneği gösteriliyor. İlçemizin her kesiminin hayır duasını almaya devam ediyoruz” dedi. Seydişehir’deki en büyük sosyal yardımlaşma hizmeti olan aşevinin yıl boyunca faaliyet gösterdiğini kaydeden Başkan Tutal,   “Belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi, kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza sosyal destek sağlamaya, sosyal belediyecilikte örnek bir belediye olmaya devam ediyoruz. Belediyemizin kendi imkanlarıyla yılın her günü 450 kişiye 2 öğün ve 3 çeşit yemeğimizi, ekiplerimiz kapı kapı dolaşarak ulaştırıyor, onların hayır dualarını alıyoruz. Bunun yanında Belediyemiz fırınında imal ettiğimiz 800 adet ekmeğimizi de ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaştırıyoruz. Böyle bir çalışmayı hayata geçirip, istikrarlı bir şekilde bu hizmeti vermeye devam eden çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Vatandaşlar ve işadamlarından da Aşevine yoğun destek geldiğini sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “İlçemizin tüm kesimi tarafından destek gören bu çalışmamıza hayırsever vatandaşlarımız destek sağlıyor. Kendi imkanlarımız ve aldığımız destek ile yürüttüğümüz bu dayanışmamız her geçen gün büyümeye devam ediyor. Hayırda yarışan, destek veren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Birliğimizin, beraberliğimizin, dayanışmamızın daim olmasını diliyorum” diye konuştu.
Seydişehir Belediyesi Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi bünyesindeki aşevi, Seydişehir’de yaşlı, bakıma muhtaç, engelli, yoksul ve kimsesizlerin umudu olmaya devam ediyor. Seydişehir Belediyesi ekipleri her gün 2 öğünlük 3 çeşit yemeği 450 kişiye ulaştırıyor.

Seydişehir Belediyesi ekmek fırınında imal edilen 800 ekmeği de her gün ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Seydişehir Belediyesi ekipleri, ihtiyaç sahiplerinin hayır dualarını da almaya devam ediyor.

Seydişehir’de yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberliğin üst seviyede olduğunu ifade eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “belediyemize ait aşevimiz vasıtasıyla ilçemizde büyük bir sosyal yardımlaşma örneği gösteriliyor. İlçemizin her kesiminin hayır duasını almaya devam ediyoruz” dedi.

Seydişehir’deki en büyük sosyal yardımlaşma hizmeti olan aşevinin yıl boyunca faaliyet gösterdiğini kaydeden Başkan Tutal,   “Belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi, kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza sosyal destek sağlamaya, sosyal belediyecilikte örnek bir belediye olmaya devam ediyoruz. Belediyemizin kendi imkanlarıyla yılın her günü 450 kişiye 2 öğün ve 3 çeşit yemeğimizi, ekiplerimiz kapı kapı dolaşarak ulaştırıyor, onların hayır dualarını alıyoruz. Bunun yanında Belediyemiz fırınında imal ettiğimiz 800 adet ekmeğimizi de ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaştırıyoruz. Böyle bir çalışmayı hayata geçirip, istikrarlı bir şekilde bu hizmeti vermeye devam eden çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Vatandaşlar ve işadamlarından da Aşevine yoğun destek geldiğini sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “İlçemizin tüm kesimi tarafından destek gören bu çalışmamıza hayırsever vatandaşlarımız destek sağlıyor. Kendi imkanlarımız ve aldığımız destek ile yürüttüğümüz bu dayanışmamız her geçen gün büyümeye devam ediyor. Hayırda yarışan, destek veren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Birliğimizin, beraberliğimizin, dayanışmamızın daim olmasını diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.