MARKOÇ ET’TEN SEYDİŞEHİR’E DEV YATIRIM

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 12.04.2022 - 14:41, Güncelleme: 12.04.2022 - 14:45
 

MARKOÇ ET’TEN SEYDİŞEHİR’E DEV YATIRIM

Antalya’nın en büyük et entegre tesislerinden Markoç Et (Beşler Altınbıçak) firması ilçemize 30.000 büyükbaş hayvan kapasiteli entegre tesis kurmak için çalışmaları başlattı.

Seydişehir Kuran-Gökhüyük Mahallesi arasında kurulacak bölgenin alanında en büyük tesisi olacak olan Markoç Et Entegre tesisi geçtiğimiz günlerde Kaymakam ve Belediye Başkanının makamında ziyaret ederek Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal “Bu önemli yatırımın sürecini yakından takip ederek, yatırımcımızın önünü açmaya çalışıyoruz” demişlerdi. Edinilen bilgiye göre 30.000 büyükbaş hayvan kapasiteli et entegre tesislerinin gerekli prosedürleri bitirdikten sonra yılın ikinci yarısında inşaata başlayabileceği öğrenildi. Tesis hayata geçirildiğinde bölge çiftçimize de yem temini ve besicilerimize de hayvanlarının değerlendirilmesi konusunda önemli bir katkı sağlayacağı bekleniyor.      
Antalya’nın en büyük et entegre tesislerinden Markoç Et (Beşler Altınbıçak) firması ilçemize 30.000 büyükbaş hayvan kapasiteli entegre tesis kurmak için çalışmaları başlattı.

Seydişehir Kuran-Gökhüyük Mahallesi arasında kurulacak bölgenin alanında en büyük tesisi olacak olan Markoç Et Entegre tesisi geçtiğimiz günlerde Kaymakam ve Belediye Başkanının makamında ziyaret ederek Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal “Bu önemli yatırımın sürecini yakından takip ederek, yatırımcımızın önünü açmaya çalışıyoruz” demişlerdi.

Edinilen bilgiye göre 30.000 büyükbaş hayvan kapasiteli et entegre tesislerinin gerekli prosedürleri bitirdikten sonra yılın ikinci yarısında inşaata başlayabileceği öğrenildi.

Tesis hayata geçirildiğinde bölge çiftçimize de yem temini ve besicilerimize de hayvanlarının değerlendirilmesi konusunda önemli bir katkı sağlayacağı bekleniyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.