BAŞKAN TUTAL KİTAP KURTLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 14.04.2022 - 11:51, Güncelleme: 14.04.2022 - 11:51
 

BAŞKAN TUTAL KİTAP KURTLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bilgehane öğretim gören ve bir yılda 50’nin üzerinde kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi işbirliğiyle Seydişehir’e kazandırılan Bilgehane Kurs Merkezinde eğitim gören öğrencileri Kütüphaneler Haftasında ziyaret ederek kitap kurtlarını ödüllendireceğini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sözünü yerine getirerek kitap kurtlarına hediyelerini dağıttı. Başkan Tutal, genç neslin z kuşağı gibi değil, kültürlü ve kendi tarihi bilen ve kitap okuyan  öğrencilerden oluştuğunu kaydetti. Bir yılda 50 kitap okuyan, veya daha üzeri kitap okuyan Bilgehane’de eğitim gören 4-5-6 ve 7.  Sınıf 64 ilk ve ortaokul öğrencilerine akıl ve zeka oyunları hediyesini veren Başkan Tutal, kitap okumanın önemine vurgu yaparak kitap okuma alışkanlığı kazanan tüm öğrencileri tebrik etti. Türü ne olursa olsun kitap okumanın hem sağlık açısından hem de doğru bilgiye ulaşma açısından çok büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Tutal, “kitap okumak bizlerin en güzel kazanımlarıdır.  Sizlerin daha çok kitap okuma alışkanlığı kazanması, daha çok kitap okumanız için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerin kitap okuma alışkanlığı kazanması da bizlerin en büyük sevinç kaynağıdır. 1 senede 50 kitap okuyarak büyük bir başarıya imza attınız. Hepinizi gözlerinizden öpüyor, kitap okuma alışkanlığınızın daim olmasını diliyorum. Yeni kitapların ufkunda hep birlikte buluşmayı temenni ediyorum, gönülleriniz ve bahtlarınızın açık olmasını diliyor, Bilgehane’mizde görev yapan tüm öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Başkan Tutal’ın bir eğitimci olarak eğitime ve öğrencilere her zaman destek verdiğini belirten Seydişehir Bilgehane Sorumlusu Gülistan Mutlu, “Belediye Başkanımız her zaman eğitime, bizlere ve öğrencilere büyük önem ve destek veriyor. Kütüphaneler haftasında yaptığı ziyaretinde 1 yılda 50 kitap okuyan tüm öğrencilere sürpriz yapacağını söylemişti. Bugün de bizleri ziyaret ederek kitap okuma alışkanlığı kazanan 64 öğrencimize sürpriz yaparak akıl ve zeka oyunları ile kitap hediye etti. Tüm öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bilgehane öğretim gören ve bir yılda 50’nin üzerinde kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi işbirliğiyle Seydişehir’e kazandırılan Bilgehane Kurs Merkezinde eğitim gören öğrencileri Kütüphaneler Haftasında ziyaret ederek kitap kurtlarını ödüllendireceğini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sözünü yerine getirerek kitap kurtlarına hediyelerini dağıttı.

Başkan Tutal, genç neslin z kuşağı gibi değil, kültürlü ve kendi tarihi bilen ve kitap okuyan  öğrencilerden oluştuğunu kaydetti.

Bir yılda 50 kitap okuyan, veya daha üzeri kitap okuyan Bilgehane’de eğitim gören 4-5-6 ve 7.  Sınıf 64 ilk ve ortaokul öğrencilerine akıl ve zeka oyunları hediyesini veren Başkan Tutal, kitap okumanın önemine vurgu yaparak kitap okuma alışkanlığı kazanan tüm öğrencileri tebrik etti.

Türü ne olursa olsun kitap okumanın hem sağlık açısından hem de doğru bilgiye ulaşma açısından çok büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Tutal, “kitap okumak bizlerin en güzel kazanımlarıdır.

 Sizlerin daha çok kitap okuma alışkanlığı kazanması, daha çok kitap okumanız için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerin kitap okuma alışkanlığı kazanması da bizlerin en büyük sevinç kaynağıdır. 1 senede 50 kitap okuyarak büyük bir başarıya imza attınız. Hepinizi gözlerinizden öpüyor, kitap okuma alışkanlığınızın daim olmasını diliyorum. Yeni kitapların ufkunda hep birlikte buluşmayı temenni ediyorum, gönülleriniz ve bahtlarınızın açık olmasını diliyor, Bilgehane’mizde görev yapan tüm öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Başkan Tutal’ın bir eğitimci olarak eğitime ve öğrencilere her zaman destek verdiğini belirten Seydişehir Bilgehane Sorumlusu Gülistan Mutlu, “Belediye Başkanımız her zaman eğitime, bizlere ve öğrencilere büyük önem ve destek veriyor. Kütüphaneler haftasında yaptığı ziyaretinde 1 yılda 50 kitap okuyan tüm öğrencilere sürpriz yapacağını söylemişti. Bugün de bizleri ziyaret ederek kitap okuma alışkanlığı kazanan 64 öğrencimize sürpriz yaparak akıl ve zeka oyunları ile kitap hediye etti. Tüm öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.